Dennis Politic / Captură: Digi Sport

Dennis Politic, pregătit de restartul SuperLigii: ”Acesta este planul”

articol scris de Digi Sport
13.01.2024, 17:26
  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Dinamo a finalizat cantonamentul din Antalya și s-a întors în România, sâmbătă, 13 ianuarie. 

În Turcia, ”Câinii” au disputat două amicale, însă nu au reușit să câștige niciunul: 1-1 cu Genclerbirligi și 2-6 contra celor de la Charleroi. 

Dennis Politic, pregătit de restartul SuperLigii: ”Planul este acela să câștigăm fiecare meci

La revenirea în România, Dennis Politic a vorbit despre antrenamentele puse în aplicare de Zeljko Kopic în cele 10 zile state în Antalya. 

Mai mult, atacantul lateral a dezvăluit că toată echipa este pregătită de restartul Ligii 1. Primul meci al lui Dinamo este contra celor de la Petrolul, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 20:00. 

”Suntem mulțumiți din punct de vedere al pregătirii fizice, a fost un cantonament greu și cred că am obținut obiectivul principal: să ne creștem condiția fizică și să fim pregătiți de următorul meci. 

Va fi o partidă grea, bineînțeles, ca orice meci care vine de acum pentru noi. Vom încerca să obținem cele trei puncte și cred că fizic vom suntem destul de bine pregătiți. 

Planul este acela să câștigăm fiecare meci, mergem cu gândul la victorie la fiecare meci. Ne-am unit mai tare ca și grup și din punct de vedere al condiției fizice am crescut foarte mult. 

Asta e o întrebare pe care trebuie să le-o adresați lui Mister sau lui Andrei (n.r. Nicolescu). Noi încercă să ne antrenăm cât de bine putem și în formula care suntem să obținem cât mai multe victorii. Nimic nu este sigur, dar cred că ultimele două victorii ne dau încredere pentru meciul cu Petrolul. Mergem cu încrederea că noi vom câștiga acest meci”, a declarat Dennis Politic. 

Andrei Nicolescu îi îndeplinește dorința lui Zeljko Kopic: ”Mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut”

Administratorul special al dinamoviștilor a anunțat că vor mai veni cel puțin trei jucători noi sub comanda lui Zeljko Kopic. 

”(n.r.Îngrijorați după aceste rezultate?) După 30 de minute dintr-o repriză, da. E greu de găsit o explicație, dar cred că mai multe vă poate spune Kopa (n.r. Zeljko Kopic). 

Sunt mult mai multe lucruri pozitive nu doar unul. A fost un cantonament reușit din punct de vedere al pregătirii, Miter a tras anumite concluzii și ceea ce e mult mai important.

Eu am spus că-mi doresc cel puțin două transferuri în cantonament, am reușit unul. La al doilea a fost o situație pe care nu vreau să o comentez. Avem 3 sau 4 ținte, dar care sunt la un nivel și este foarte greu de negociat acum la început de ianuarie. Nu vorbim că nu mai vin, noi mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în discuții, negocieri și totul depinde de detalii. 

Cred că rezultatele lui se vor vedea începând de luna viitoare. Abia acum și-a făcut și el temele și a început un plan pentru fiecare jucător. 

(n.r. despre meciul cu Petrolul) E un meci foarte greu pentru ambele echipe, cine va fi stabil mental și fără greșeală va câștiga meciul”, a spus Andrei Nicolescu la revenirea în România. 

Etichete: dinamo , superliga , dennis politic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Putin amenință că va lovi țările din Europa dacă Ucraina atacă Rusia cu arme occidentale. „Să fie conștienți cu ce se joacă”

Preşedintele rus Vladimir Putin a ameninţat, marţi, că va lovi țări din Europa dacă NATO permite Ucrainei să folosească armamentul occidental pentru a ataca ţinte pe teritoriul rus, transmit agenţiile AFP şi EFE. „Ar trebui să fie conştienţi cu ce se joacă”, avertizează Putin țările NATO. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gică Craioveanu: ”Nu m-a chemat nimeni și nu înțeleg de ce”. Prezent în studio, Florin Prunea a reacționat

Foto În miez de noapte, ”au anunțat” pe site-ul oficial transferul lui Haaland! Ce s-a întâmplat după doar câteva ore

Gigi Becali a auzit că Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan și nu a mai stat pe gânduri: ”Cinci ani!”

Negocierile s-au încheiat! I-au pus pe masă 150 de milioane €, Jose Mourinho a dat răspunsul final

E OUT: prima plecare de la Dinamo, după salvarea de la retrogradare! Avea cel mai mare salariu din lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe în ce condiții revine Florin Tănase la FCSB. ”Merg pe varianta asta”

Gigi Becali a anunțat transferul verii la FCSB! ”O să fie tare de tot”

Nicolae Stanciu a spus care e ”singurul lucru pe care l-ar schimba de la echipa națională”

Anunțul surprinzător făcut de Carlo Ancelotti înaintea finalei UEFA Champions League

Citeşte şi

Exclusiv Reacția fotbalistului cu 213 meciuri pentru Dinamo, după a văzut imaginile cu jucătorii ”Câinilor”

Exclusiv Ilie Dumitrescu a tras o concluzie clară despre Kopic, după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare

PEROZAre 53 de ani, dar arată impecabil. Naomi Campbell și-a etalat silueta într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes

FILM NOWDemi Moore, zeiță în alb, într-o rochie cu decolteu amețitor. La 61 de ani atrage toate privirile oriunde ar fi

Gigi Becali, ofertă secretă pentru atacantul sud-african Tshegofatso Mabasa! Detaliile negocierilor cu Orlando Pirates citeşte ştirea pe Prosport.ro

Declarații uluitoare după ce a jucat la meciul de adio al Generației de Aur: ”Sunt în doliu. Au fost împușcați în cap de lunetiști” citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Și-a ales cel mai decupat costum de baie și a dansat pe ritmuri nebune. Nicole Scherzinger, 45 de ani și un corp de topmodel

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Cinci alimente comune care pot fi mortale pentru animalele de companie. La ce trebuie să aibă grijă proprietarii