Laszlo Balint / Foto: Facebook@universitateacraiova

"Depinde viitorul lui Laszlo Balint de parcusul din Conference League?". Mihai Rotaru a răspuns pe loc

articol scris de Digi Sport
12.07.2022, 13:38
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Laszlo Balint (43 de ani) a fost numit în urmă cu o lună în funcția de antrenor al Universității Craiova, la puțină vreme după plecarea lui Laurențiu Reghecampf (46 de ani).

"Depinde viitorul lui Laszlo Balint de parcusul din Conference League?". Mihai Rotaru a răspuns pe loc

Universitatea Craiova a încheiat sezonul trecut fără să câștige vreun trofeu, spre nemulțumirea patronului Mihai Rotaru care avea așteptări mult mai mari. Întrebat despre obiectivele clubului, Rotaru a spus că își dorește ca oltenii să aibă un parcurs cât mai lung în Conference League, dar și cucerirea Superligii.

Totodată, acționarul grupării din Bănie a vorbit și despre viitorul lui Laszlo Balint, în cazul în care Universitatea Craiova nu va reuși să se califice mai departe în cupele europene.

”Prima provocare e Conference League. Ne dorim să mergem cât mai sus. Toate eforturile se vor axa pe acest obiectiv. Visăm să mergem în grupe. Având în vedere că din turul trei nu mai suntem cap de serie, avem nevoie de noroc. Trebuie să fim atenți. Ultimul eșec a fost tot contra unei echipe din Albania.

În cazul în care trecem de albanezi, vom știi ce vom avea în turul trei. Nu depinde postul lui Laszlo Balint de acest lucru, ar fi neprofesionist, dar depinde de ce facem noi zi de zi. Dacă nu trecem de turul doi e vina clubului, înseamnă că ne batem joc și ce am construit am făcut greșit.

(n.r. despre campionat) Nici nu plecăm de acasă fără acest obiectiv”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

Ce spunea Laszlo Balint în momentul numirii la Universitatea Craiova

Antrenorul privește cu optimism următorul sezon. Acesta spune că periaoda următoare este una foarte importantă pentru gruparea olteană.

”E un mare pas în cariera mea. Sunt 100% pregătit pentru tot ce înseamnă acest capitol. Vin foarte motivat, cu mult entuziasm. La un club precum Universitatea Craiova vorbim de obiective importante.

Încercăm să facem sezonul următorul mai bun decât cel recent încheiat. Nu am întrebat conducerea clubului ce m-a recomandat. Eu m-am bucurat că există interes pentru serviciile mele.

Jucătorii trebuie să simtă că dau totul şi asta voi încerca să implementez. Mă bazez foarte mult pe noţiunea de respect. Aseară s-au demarat discuţiile. Totul este foarte clar. Perioada următoare trebuie gestionată cu maximă atenţie. Această perioadă este foarte importantă pentru noi. Nu ştiu dacă sunt în măsură să vă răspuns la această întrebare. E o onoare să fiu comparat cu Mirel Rădoi. Nu trebuie să ne raportăm la ce a fost. Contează ce este astăzi şi ce va fi în perioada următoare.”, a declarat Laszlo Balint, la conferința de presă.

Etichete: mihai rotaru , laszlo balint , universitatea craiova obiective


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă