Claudiu Bălan la U Craiova 1948 / Foto: captură Digi Sport

Descrierea emoționantă a lui Adrian Mititelu Jr. despre Claudiu Bălan, atacantul plecat de la echipă din cauza fanilor

articol scris de Digi Sport
06.09.2022, 12:28
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Adrian Mititelu Jr. (25 de ani) a reacționat printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale despre atacantul Claudiu Bălan (28 de ani), plecat de la U Craiova 1948 din cauza atacurilor fanilor din Bănie.

Adrian Mititelu Jr., după despărțirea de Claudiu Bălan: ”A fost omul care ne trebuia”

Adrian Mititelu Jr. a scos în evidență meritele lui Claudiu Bălan la U Craiova 1948, fostul său coleg din perioada junioratului. Atacantul a pus umărul la promovările succesive ale echipei oltene.

OMUL CARE NE TREBUIA

Parcă mai ieri era vara lui 2017… vara începută mai rău decât se putea prin pierderea procesului dezafilierii pe data de 13 iunie. Zi memorabilă. Supărați pe soartă și lăsați cu gustul amar al nedreptății, împreună cu familia încercam să îl convingem pe tata să uite de tot ce a însemnat fotbalul pentru el și să o luam de la zero pe domeniul nostru de activitate, imobiliarele.

Zis și nefăcut!

A fost imposibil să îl oprim pe Adrian Mititelu din drumul revanșei, drum căzut în extrema ambiției și a orgoliului său cronic. Strângem rândurile și ne apucam de fotbal, deși cadrul nămolului din Liga a IV-a care urma să ne aștepte era înfiorător, desprins parcă dintr-un coșmar al unui băiețel de 12 ani, ce adormea fericit după o victorie cu Dinamo, în urma foarfecii lui Costea.

Tot ce aveam se pierduse și nu mai avea să revină la loc. Amintirile și vuietul vechilor tribune ale lui erau singurele apanaje care ne-au ținut speranța vie atunci când eram murdari pe încălțăminte. Fără cantonament, fără teren de antrenament, fără lot de jucători și fără prea mulți bani am decis că trebuie să ne mișcăm repede.

Primul jucător care mi-a venit în minte să îl sun a fost Claudiu Bălan, prietenul meu din perioada frumoasă a junioratului. El era la Grupa A și eu la Grupa B în cadrul Campionatului Național de Republicani. De asemenea, foști colegi de echipa în anul 2013 la FC Universitatea Craiova în Liga a II-a, an în care Bălan marcase 4 goluri la vârsta de 19 ani.

M-am deplasat într-un cunoscut cartier din Craiova pentru a mă întâlni cu el. Claudiu evolua atunci în Liga 3 la Jiul Podari. Am râs, ne-am amintit de visele din copilărie, ce ne-au fost spulberate în 2014 odată cu intrarea forțată în faliment a clubului și l-am convins pe Claudiu să mai bage o fisă, așa cum se vorbește în vestiar.

Claudiu Bălan a devenit în scurt timp stâlpul acestui club greu încercat. A fost golgheterului echipei în fiecare sezon până la revenirea echipei în Liga I. A marcat 62 de goluri în Liga a IV-a. A marcat 44 de goluri în cele două sezoane de Liga a III-a. A marcat 12 goluri în Liga a II-a. A marcat 8 goluri în primul sau sezon de Liga I.

Merită respectul întregii suflări alb-albastre pentru ce a realizat acest jucător, care în 2017 evolua la 23 de ani în Liga a IV-a. Epictet spunea: 'Când îți merge bine, nu poți respira de prieteni, la greu, rămâi singur'.

Claudiu nu a lăsat acest club singur și a fost partizanul ce a ajutat la reclădirea lui din temelii. În perioada când Leul a trebuit să devina Phoenix, Claudiu Bălan a fost omul care ne trebuia.

Sunt sigur că mai ai multe de arătat la viitoarele cluburi și îți mulțumesc pentru tot ce ai realizat aici și te felicit pentru faptul ca ai mai băgat o fisă și ți-ai îndeplinit visul. Mult succes in cariera!”, a scris Adrian Mititelu Jr., pe Facebook.

În sase partide disputate în acest sezon pentru U Craiova 1948, Claudiu Bălan nu a reușit să marcheze vreun gol. Atacantul se afla în lotul celor de la U Craiova 1948 din 2017.

Cifrele lui Claudiu Bălan la U Craiova 1948

  • 550.000 de euro ese cota de piață a lui Claudiu Bălan, potrivit Transfermarkt.
  • 90 de meciuri a jucat la U Craiova 1948 Claudiu Bălan.
  • 25 de goluri și două pase decisive a reușit Claudiu Bălan la U Craiova 1948.

CS Mioveni este chipa pentru care a mai evoluat Claudiu Bălan în carieră.

Etichete: mesaj emotionant , claudiu bălan , adrian mititelu jr , mercato 2022 , claudiu balan u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Foto Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de la FCU Craiova

Care este starea lui Adrian Mititelu Jr, la cinci zile de la internarea de urgență în spital

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”