Dică, atac frontal la Lovin: ”Nu-l auzeam vorbind în vestiar! Să nu mai pomenească de mine!”

19.05.2018, 14:24
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Nicolae Dică (38 de ani) este extrem de ofensiv pe finalul primului său mandat de antrenor la FCSB. La ultima conferință oficială de presă din acest sezon, tehnicianul nu s-a sfiit să-i transmită lui Gigi Becali, de la distanță, că nu acceptă ordine, a lăsat de înțeles că Denis Alibec nu va mai continua la gruparea roș-albaștrilor, dar nu l-a ”iertat” nici pe Florin Lovin, fostul său coleg din Ghencea, actual impresar.

”M-a surprins reacția lui Lovin, pentru că, din ce îmi aduc eu aminte, când eram eu la Steaua, el nu prea vorbea prin vestiar. Nu-l auzeam vorbind în vestiar. Acum văd că s-a trezit să vorbească, pomenște de personalitate. Când venea patronul nu vorbea el de primă. A, mai era un Nicolae Dică, un Mirel Rădoi, un Petre Marin și alții care vorbeau, dar el. Acum, vorbește prea mult și nu ar trebui să mai pomenească despre persoana mea.

Să-și vadă de impresariat, pentru că în iarnă i s-a transmis să-i găsească echipă lui Denis Alibec și n-a venit cu nicio ofertă. Cred că de aceste lucruri ar trebui să se ocupe, nu de ce fac eu la echipă”, a replicat Dică. 

Reacția antrenorului vine la doar câteva zile după ce și MM Stoica la ”desființat” pe Lovin, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, la Digi Sport.

"Florin Lovin să vorbească atunci când e martor la ceea ce se întâmplă la noi. El nu ştie ce s-a întâmplat. Varianta adevărată o ştim noi, discuţia a fost în faţa echipei, au fost toţi jucătorii prezenţi. E un subiect pe care nu îl mai discutăm în presă, măsurile vor fi anunţate la finalul sezonului, într-un comunicat oficial", a spus Stoica, pentru ca apoi să îl critice dur pe fostul închizător pentru declaraţiile mai puţin amicale date în ultima perioadă la adresa lui Dică: "Nu mă interesează ce spune Lovin atâta vreme cât are neobrăzarea să îl atace pe Dică. I-a fost coleg în vestiar, trebuia să îşi ţină părerile pentru el. Vorbeşte prea mult şi face prea puţine. El să îşi vadă de treaba lui, să le găsească jucătorilor pe care îi reprezintă contracte”, a spus Stoica, la Digi Sport.

Deciziile tehnicianului au fost criticate şi de Florin Lovin, impresarul lui Constantin Budescu. Forma slabă a mijlocaşului este pusă de agentul său pe seama tratamentului de care are parte fotbalistul din partea lui Nicolae Dică.

"Budescu fără îndoială nu mai poate fi în formă. Când tu îl scoţi la pauză mereu. El face parte dintr-o anumită categorie de jucători, nu poţi să te comporţi aşa cu ei. La Astra, eu alergam dublu, dar ştiam că în minutul 80 Budi poate rezolva meciul.

Eu l-am sunat pe Dică în momentul în care s-a pus problema să îl aduc pe Budescu la Steaua şi l-am întrebat dacă îl vrea. Eu sunt prieten cu Dică, mi-a spus că are nevoie de el. Se fac greşeli la FCSB. Şi nu doar cu Budescu. Vorbim de Nedelcu, care e de nerecunoscut. Coman la fel", a spus Lovin, la Digi Sport Special.

"E supărat, normal. Ce jucător nu ar fi supărat dacă iese la pauză meci de meci? Cum să mai dai tu totul, când ştii ce te aşteaptă?",  a mai spus Florin Lovin.

Înaintea ultimei runde a play-off-ului Ligii 1, CFR Cluj este lider în clasament, cu 47 de puncte, cu unul mai mult decât a doua clasată FCSB.

Anul trecut, LPF a avut pregătite 3 trofee, 3 rânduri de tricouri și 3 de medalii, pentru că în ultima etapă ar fi putut câștiga titlul Viitorul, FCSB și Dinamo. În cele din urmă, l-a cucerit echipa lui Hagi, și trofeul a fost decernat de primarul Constanței, Decebal Făgădău, alături de vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, şi directorul de imagine şi comunicare al forului, Marius Mitran.

Programul etapei a 10-a din play-off-ul Ligii 1

Duminică, 20 mai, ora 20:45:

FCSB - Astra, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
CFR - Viitorul, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
CSM Poli Iași - CS Universitatea Craiova, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

Etichete: steaua , dica , lovin , fcsb , dica lovin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Ce a avut FCSB anul acesta în plus?”. Fostul jucător al roș-albaștrilor a rostit doar trei cuvinte

Claudiu Keșeru e convins, după ce FCSB a câștigat titlul: ”E momentul să plece”

Constantin Schumacher a văzut ce se întâmplă la Rapid și a reacționat: ”Toată lumea îl susține pe Șumudică”

Exclusiv Marius Lăcătuș nu are niciun dubiu, după ce FCSB și-a adjudecat titlul: ”Nu putem omite”

Citeşte şi

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”