Nicolae Dică regreta si acum prestatia echipei de la Iasi, din play-off-ul sezonului trecut

Exclusiv ”Dică e prea moale cu jucătorii! Poate unii s-au dus în club”. Prima acuzație directă pentru antrenor

22.07.2018, 10:32
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

VIDEO Astra - FCSB 1-0 | Nicolae Dică (38 de ani) a fost extrem de supărat pe jucători după meciul de la Giurgiu, dar și el a intrat în ”colimator”. Apărat, momentan, din ”interior”, tehnicianul roș-albaștrilor a fost pus la colț de către unul dintre foștii mari fotbaliști ai României. Alexandru Boc (72 de ani), fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, a spus că și Dică are o parte de vină pentru haosul de la FCSB.

”Ceva se întâmplă. Cum acești jucători care evoluau bine în altă parte, nu dau randament aici? Poate a greșit și Gigi Becali când a pus clauze reziliere de zeci de milioane de euro și jucătorii au început chiar să creadă asta. Și atunci nu se mai pregătesc așa cum trebuie.

Nu este posibil să începi așa un campionat. Singura explicație pe care o am este că Nicolae Dică este prea moale cu jucătorii! Se poartă prea cu mănuși cu ei. Spre exemplu, după meciul de aseară, eu le spuneam așa: 'Toată lumea în cantonament, mâine facem antrenament și aveți și o penalitate de câteva mii de euro'. Nu se poate așa ceva! Că, după meci, ei s-au îmbrăcat, după care au plecat. Poate unii s-au dus chiar în club. Dar, ceilalți, conducerea, fanii, ce fac?”, a spus Boc, la Digi Sport.

Etapa a doua a Ligii 1 programează Derby de România. FCSB - Dinamo se joacă duminica viitoare, pe 29 iulie, la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Antrenorul vicecampioanei şi-a criticat jucătorii pentru faptul că au primit gol la o fază fixă şi speră ca Gigi Becali să aducă un atacant cât mai curând, în condiţiile în care Bogdan Planic a terminat meciul ca vârf.

"Nu a mers nimic, deşi am început bine şi am avut două ocazii în primele minute. Apoi parcă s-a prăbuşit tot. Am făcut un joc slab, nu am fost agresivi, nu am concretizat cele două-trei ocazii pe care le-am avut, nu am fost lucizi, nu am avut ritm, iar pressingul nu l-am făcut bine.

Am avut probleme şi anul trecut la fazele fixe, văd că avem şi acum, chiar dacă am schimbat. Nu reuşim să ne concentrăm, deşi le tot spun jucătorilor că sunt foarte importante. S-a văzut şi la Cupa Mondială că poţi câştiga un meci din astfel de faze.

Am fost nevoit să-l trimit pe Bogdan atacant. Speram să aducem mai multe mingi acolo şi să punem presiune. Mă gândeam că poate va reuşi să marcheze cum a făcut-o cu CFR. Sperăm să se aducă la un moment dat un atacant. Important e ca cei care suntem aici să fim concentraţi la fiecare joc, să avem agresivitate, pentru că aşa nu putem continua", a declarat Dică, la finalul partidei.

VIDEO cu rezumatul partidei

Etichete: dica , fcsb , astra fcsb 1-0 video , fcsb-dinamo live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Sergiu Hanca a ratat un penalty!

Citeşte şi

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”