Dică, forţat să demisioneze! Becali i-a găsit deja înlocuitor: "Am stat 3 ani la Steaua, ştiu ce înseamnă"

06.12.2018, 10:34
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

VIDEO Sepsi - FCSB 4-2. Nicolae Dică a pierdut total susţinerea lui Becali, care îl forţează, prin declaraţiile date, să îşi dea demisia. Patronul are un plan bine pus la punct, Mihai Teja fiind principalul vizat pentru înlocuirea actualului tehnician.

După un an şi jumătate în care a ratat toate obiectivele, Dică a ajuns într-un moment ce pare fără întoarcere. Deşi dispune de cel mai bun lot din ţară, FCSB e o dezamăgire cruntă. Jocul este întâmplător, iar fotbaliştii comit gafe impardonabile.

În stilu-i caracteristic, Becali a vorbit încă o dată despre cât de mult îl apreciază pe omul Dică, însă l-a umilit pe acesta cu declaraţii incredibile despre valoarea sa ca antrenor. Planul latifundiarului e simplu: vrea să îl forţeze pe Nick să demisioneze, mizând pe faptul că acesta nu va accepta să fie batjocorit. "Nu-l dau afară pe Dică, îl iubesc ca om. Ca antrenor, n-am ce să spun despre el. Echipa asta trebuia să joace şă să câştige campionatul la 15 puncte diferenţă. Coman nu creşte! Niciun jucător nu creşte. Care e problema? Cum joacă Gaz Metan? Că joacă ca benzina, nu ca gazul. Şi la mine, unde e kerosen, nu arde deloc. Cum? Să-mi spună cineva cum. Dică, dacă tu le-ai spus şi ei n-au înţeles, e problema ta. Eu îmi cer iertare faţă de Dică, dar spun ce gândesc, nu pot să mint", a spus Becali, aseară, la Digi Sport Special.

Îl vrea pe Teja

Becali deja i-a găsit înlocuitor lui Dică, iar cel mai probabil din primăvară echipa va fi antrenată de Mihai Teja, care a făcut minuni cu un lot modest, la Mediaş.

În vârstă de 40 de ani, Teja nu se teme de ”taifunul” Becali și spune că știe cum să gestioneze lucrurile pentru a avea linişte.

"FCSB este un club mare, un brand, în fiecare an își propune obiective foarte mari, astfel că orice antrenor nu poate să refuze dintr-o dată. În plus, orice antrenor tinde să ajungă mai sus, să performeze. Orice antrenor, orice om, își dorește să meargă la mai bine.

Am stat trei ani la Steaua, știu ce înseamnă. Presiunea e mare, trebuie să te califici mereu în Europa, mi-aduc aminte că am avut doi ani consecutivi de Champions League și a fost foarte frumos. Totul depinde de relația dintre patron și antrenor, comunicarea contează cel mai mult. Depinde de cum știi să gestionezi și de modul în care știi să relaționezi psihologic și cu patronul și cu jucătorii. Aici e cheia succesului!", a spus Teja de curând la Fotbal Club.

Ar veni la pachet cu jucători

Becali îl vrea pe Teja pentru jocul ofensiv practicat de acesta, dar şi pentru că ar aduce mai uşor câţiva jucători de valoare.

Cu Oaidă, Fortes şi Olaru în echipă, Becali speră să câştige titlul şi să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Despre transferul ultimilor doi a vorbit şi tehnicianul celor de la Gaz Metan, Mihai Teja.

Olaru este un jucător cu calități extraordinare, un jucător matur, care mie-mi place foarte mult. Crește de la zi la zi. Dar, mai este foarte mult de muncă și el trebuie să conștientizeze asta și să demonstreze mult mai mult. Și cred că va demonstra!

Este clar că în iarnă trebuie să vindem, pentru a ieși din insolvență. Asta este strategia noastră și am știut de la început. Eu m-aș bucura ca și Olaru și Fortes să ajungă la FCSB! Trebuie să ne autofinanțăm, pentru că va fi mai ușor dacă vom reuși să ieșim din insolvență”, a spus Teja, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Etichete: nicolae dica , dica fcsb , teja fcsb , fcsb teja


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci”

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru crima din Sibiu. Acesta și-a recunoscut fapta. Spune că și-a ucis iubita din gelozie, dar și pentru că era beat și drogat în momentul în care a atacat-o. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! În caz de urgență, victimele violenței domestice pot apela numărul gratuit 0800 500 333.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu a ieșit la atac după ce a câștigat titlul cu PAOK: ”Mi-a fost furat!”

Gigi Becali declanșează ofensiva transferurilor: ”Începem discuțiile. Nu spun ce-i ofer”

Foto Fiesta la Salonic, după ce PAOK a câștigat titlul. Petrecere în miez de noapte pe străzi, într-o atmosferă incendiară

”Cum va fi Rapidul cu Neil Lennon antrenor?” Bogdan Lobonț a răspuns printr-un singur cuvânt

Citeşte şi

Antrenorul din România care nu s-a mai abținut: ”Mi-au stricat cariera la care am muncit 10 ani. Și-au bătut joc de mine”

Antrenorul care a pregătit în acest sezon ambele echipe retrogradate, ”săgeți” către FCU Craiova: ”Am transmis”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”