Nicolae Dică este aproape de revenirea pe banca FCSB / Foto: Colaj Digi Sport

Dică spune că e 80% convins să preia FCSB, dar suporterii îl consideră deja noul antrenor: "Să negocieze corect"

articol scris de Digi Sport
26.07.2022, 08:38
  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Gigi Becali (64 de ani) speră ca Nicolae Dică să preia astăzi postul rămas liber după demisia lui Toni Petrea (47 de ani) la finalul partidei Rapid-FCSB 0-2.

Cei doi au purtat o rundă de discuţii luni seară, la Becali acasă, şi este greu de crezut că Dică, fără angajament de la plecarea de la echipa naţională, va refuza.

Fostul secund al lui Mirel Rădoi a fost "principal" al formaţiei roş-albastre între iunie 2017 şi decembrie 2018, perioadă în care echipa a obţinut ultima performanţă externă a clubului, anume primăvara europeană.

Din informaţiile apărute luni, chiar Nicolae Dică (42 de ani) spunea că este convins în proporţie de 80 la sută să preia echipa, dar afirmaţiile liderului galeriei de la FCSB lasă de înţeles că lucrurile sunt stabilite deja.

Liderul suporterilor de la FCSB anunţă că Dică va fi susţinut total şi îi ameninţă pe jucători

Fanii de la Peluza Nord, prin vocea liderului lor, Gheorghe Mustaţă, sunt mulţumiţi dacă Dică va fi alesul lui Gigi Becali, dar îi cer antrenorului să-şi impună câteva puncte de vedere înainte să semneze înţelegerea. Printre altele, Becali să nu mai critice în public jucătorii foarte tineri.

"Dică va fi primit așa cum merită să fie un mare stelist. Dică a spus mereu că Steaua (n.r. FCSB) este echipa din Liga 1. Pentru ca noi să fim total de partea lui, Dică trebuie să negocieze corect contractul cu Gigi. Altfel, să-și asume.

Acele ieșiri publice (n.r. ale lui Gigi Becali) pot dauna unor tineri de 20 și ceva de ani. Îi poate critica în privat, nu la televizor. Pentru noi, Dică e un mare stelist. Este memorabil comentariul cu golul lui de la Kiev, în Champions League.

Pentru Peluza Nord, meciul de joi (n.r. FCSB-Saburtalo) este de totul sau nimic. Jucătorii trebuie să treacă examenul. Liniștea depinde de jocul din Conference. Dacă vor suferi o nouă umilință nu cred că voi mai putea ține suporterii alături de mine, în peluză. Să ne arate că sunt fotbaliști, că de jucători suntem sătui.

Dacă nu se califică joi, să se lase de acest sport. Nu au ce căuta la această echipă", a declarat Mustaţă la Realitatea Sportivă.

  • Jocul FCSB-Saburtalo, în manşa a doua a turului 2 preliminar al Conference League, este programat joi, de la 20:30. Disputa pleacă de la 1-0 pentru echipa din Georgia şi va putea fi urmărită în format Live Text pe digisport.ro.

Nicolae Dică e ultimul antrenor care a calificat-o pe FCSB în grupele unei competiții europene

Nicolae Dică (42 de ani) a mai fost pe banca FCSB-ului și în trecut, atunci când a fost secundul lui Mirel Rădoi (iunie 2014 - decembrie 2015), dar și antrenor principal (iunie 2017 - decembrie 2018). 

"Am lucrat cu el, am avut rezultate. E un om cuminte, poți să lucrezi oricând, dar să vedem acum", a spus Gigi Becali, luni, la Pro Arena.

  • 81 de meciuri, 46 de victorii, 19 egaluri și 16 eșecuri reprezintă cifrele lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului

Nicolae Dică a calificat echipa în grupele Europa League, în sezonul 2017 - 2018, după ce a pierdut play-off-ul de Champions League cu Sporting. A fost 5-1 pentru portughezi la final, dar în trei dintre cele patru reprize cele două echipe au fost la egalitate!

În grupe, FCSB a obținut 10 puncte, după meciurile cu Viktoria Plzen, Lugano și Hapoel Beer Sheva, și a acces, de pe poziția secundă, în "șaisprezecimi", unde a pierdut cu Lazio.

Acea campanie europeană este ultima în care FCSB a reușit să intre în grupele unei competiții continentale.

Etichete: nicolae dica , becali dica , antrenor fcsb , dica antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea elicopterului prezidențial, duminică, accident în care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care consideră Statele Unite și Israelul drept adversarii săi principali, a fost dezvăluită de Departamentul de Stat în cadrul unei conferințe de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO

"Nebunie!" Imaginile cu Răzvan Lucescu au fost publicate și fac înconjurul lumii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gică Hagi a spus-o pe față! Jucătorul care valora 50.000.000€ dacă nu s-ar fi născut în România

Oficial Stop! Și-a anunțat retragerea, la 8 ani după ce a surprins întreaga lume a fotbalului

”Am zis DA!” Gigi Becali a anunțat următorul transfer de la FCSB: ”Cred că vine, trebuie să renunțe la bani”

Exclusiv Reacția lui Gică Hagi, după ce Gigi Becali i l-a luat pe David Kiki de la Farul

Citeşte şi

”Semnezi cu ei?”. Răspunsul dat imediat de Nicolae Dică

Anunțul făcut de Gigi Becali despre primul transfer al verii la FCSB + Întrebat de atacant, a țipat la Nicolae Dică

PEROZBella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației

FILM NOWKevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Internaționalul pleacă de la Rapid 100%! Surprins când trage tare la sala de forță pentru a prinde un transfer de top citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”