Din studioul Digi Sport, la negocierile cu Dinamo. Ce au spus Mulţescu şi Bratu

25.02.2018, 12:51
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Dinamo se desparte de Vasile Miriuţă după ratarea calificării în play-off (VEZI AICI DETALII).  Doi dinamovişti au fost chemaţi la negocieri de şefii echipei: Gheorghe Mulţescu şi Florin Bratu. Şi Mulţescu, şi Bratu au fost aseară în studioul Digi Sport Special. Gigi Mulţescu a comentat primul eşecul lui echipei lui Vasile Miriuţă şi a spus că Dinamo trebuie să câştige Cupa României, dacă vrea să-şi salveze sezonul. Trupa din "Ştefan cel Mare" înfruntă CS U Craiova în "sferturile" Cupei României.

"Nu este cazul să se certe, analiza trebuie făcută după meciul de cupă. Trebuie să se adune şi să încerce să câştige cupa. Dacă s-ar duce într-o cupă europeană, ar salva acest sezon. Rămâne ruşinea, dar se câştigă un trofeu. Trebuie să fie linişte şi din meciul de cupă să facă finala-finalelor. Asta ar mai atenua şi din deficitul financiar, prin necalificarea în play-off s-au pierdut nişte bani. Se mai poate salva onoarea... Nu vreau să spun că a fost o umilinţă. Vreau să spun că a fost un an cu multe convulsii, cu perioade mai bune şi mai rele. În final au dat speranţe suporterilor. Dacă băteau Steaua erau calificaţi, au avut 2-0... i-au avut în mână. La un moment dat soarta unui echipe, a unui om, depinde de un rezultat", a declarat Gigi Mulţescu la Digi Sport Special.

Florin Bratu a fost mult dur. Şi i-a criticat dur pe jucători după eşecul de la Giurgiu. (VEZI VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI ASTRA GIURGIU -DINAMO)

"Nu-mi imaginam că nu o să ajungem în play-off. Dinamo nu merita să se califice, după cum a jucat în această seară. Am văzut o echipă resemnată, fără dorinţă... parcă nu şi-au dorit să câştige. Contează foarte mult semi-eşecul cu Steaua, iar Dinamo a arătat ca o echipă căzută. Posibil că Dinamo a pregătit ceva, dar nu s-a văzut nimic în această seară. Nu am văzut atitudine la jucătorii lui Dinamo! Nu am văzut o echipă care să sufere. În seara asta s-a jucat cu cuţitul la os şi cuţitul chiar a intrat în os", a declarat Florin Bratu după ce Dinamo a ajuns pe locul 8 în liga 1.


Gheorghe Mulţescu a jucat pentru Dinamo între 1979 şi 1985 şi a cucerit trei titluri şi două Cupe ca jucător cu gruparea din Ştefan cel Mare. Antrenorul a avut şi trei mandate ca antrenor al "câinilor": în 1990-1991, în 2008 şi 2013. Mulţescu a fost un veritabil globe-trotter ca antrenor, însă nu a cucerit niciun trofeu ca "principal". Ultima formaţie pregătită de antrenorul în vârstă de 66 de ani este CS U Craiova, în sezonul 2016-2017.

Florin Bratu a jucat şi el pentru Dinamo în două perioade, 2005-2006 şi 2007-2010, şi a cucerit o Supercupă a României în tricoul "câinilor".
Bratu a antrenat-o pe Dinamo II, "satelitul" desfiinţat al "câinilor" în două rânduri (2014-2015 şi 2016-2017) şi este acum selecţionerul naţionalei Under 18 a României.

Etichete: dinamo , florin bratu , gheorghe multescu , astra dinamo , vasile miriuta , dinamo antrenor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - Farul 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Alex Băluță a marcat și îi duce pe roș-albaștrii în avantaj!

Surprinzător! Câți suporteri sunt la FCSB - Farul + Așa arată Top 10 al sezonului

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Citeşte şi

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”