Alexandru Tudorie, în meciul Manchester City - FCSB / Foto: Sport Pictures

Dinamo așteaptă răspunsul de la fostul atacant al FCSB-ului refuzat de toată lumea! Fotbalistul cere 25.000 € lunar

articol scris de Digi Sport
31.01.2024, 11:14
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Dinamo a transferat nu mai puțin de 6 jucători în această perioadă de mercato: Darko Velkovski (28 de ani), Eddy Gnahore (30 de ani), Domagoj Pavicic (29 de ani), Petru Neagu (24 de ani), Georgi Milanov (31 de ani) și Dorian Răilean (30 de ani), dar mai vrea un atacant.

Dinamo așteaptă răspunsul lui Alexandru Tudorie

Este vorba despre Alexandru Tudorie (27 de ani), liber de contract după despărțirea de Al-Adalah, echipă din liga secundă din Arabia Saudită. Fotbalistul trecut și pe la FCSB își cauta acum un nou angajament, dar salariul pe care-l solicită a pus pe fugă multe cluburi care ar fi dorit să-l aibă.

  • Un milion de euro este cota de piață a lui Tudorie, potrivit Transfermarkt.

Concret, Tudorie ar vrea 25.000 de euro lunar ca să semneze. Dinamo a fost cea mai insistentă formație din SuperLigă și i-a făcut o ofertă, iar acum așteaptă răspunsul vârfului, notează GSP.ro. În ciuda refuzurilor primite în această iarnă, jucătorul susține că ar avea mai multe propuneri ”pe masă” și trebuie să se gândească foarte bine înainte de a lua decizia finală.

  • Oțelul Galați, FCSB, FC Voluntari, Arsenal Tula, Universitatea Craiova, Sepsi și Al-Adalah sunt echipele din CV-ul lui Alexandru Tudorie. Acesta a adunat 10 selecții la naționala U21 a României.

”S-a scris că Dinamo mă vrea când ei nu mă căutaseră. Dar după am fost sunat de cei de la Dinamo. Le-am spus că am discuții în afară și aș vrea să văd dacă se concretizează și dacă nu, voi anunța și vom vedea. Voi lua o decizie împreună cu familia. Am discuții și cu echipe din Europa, și cu echipe din Asia, sunt mai multe oferte. Aștept să iau decizia cea mai bună.

Am și doi copii, sunt mai multe lucruri care cântăresc. Școli, de exemplu. De ce am plecat din Arabia? Pentru că nu aveam școli pentru copii, a fost o situație grea. Am decis că e mai bine așa, pentru viitorul copiilor mei. Vreau să fie totul ok, să merg undeva unde să fie și civilizat, și un campionat puternic”, a spus Alexandru Tudorie, în urmă cu o săptămână și jumătate. 

Galerie Foto

Etichete: transfer dinamo , alexandru tudorie , tudorie dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Aryna Sabalenka e convinsă despre Simona Halep! Mesajul bielorusei pentru româncă

Citeşte şi

Dinamo a scăpat de retrogradarea directă și a ofertat un campion al României: salariu de 16.000 € lunar

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”