Dan Nistor, în tricoul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Dinamo chiar vrea să scape de Dan Nistor! Cum vor să-l ”împingă” roș-albii pe jucător spre Craiova

03.01.2020, 20:28
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Dan Nistor (31 de ani) este foarte aproape de o despărțire de Dinamo. Căpitanul roș-albilor se pare că are șanse foarte mari de a semna cu Universitatea Craiova, asta în condițiile în care luni este programată reunirea ”câinilor”.

Oficialii bucureștenilor i-au promis jucătorului că-i măresc salariul, dar de fapt aceștia își doresc plecarea fotbalistului! Florin Prunea susține că nu știe nimic de aceste negocieri.

Surse demne de încredere, apropiate grupării din Ștefan cel Mare au confirmat pentru digisport.ro că scenariul ”Dan Nistor va semna luni cu Universitatea Craiova”, așa cum a dat prosport.ro, este perfect adevărat! Mai mult, situația de la Dinamo este departe de a fi una liniștită.

Concret, oficialii lui Dinamo îl forțează practic pe jucător să plece la gruparea din Bănie, asta după ce l-au tot dus cu vorba că-i vor mări contractul. Cum o astfel de promisiune nu se poate onora, mai ales că nu sunt fonduri, șefii clubului i-ar fi transmis căpitanului că poate pleca liniștit la Craiova.

Florin Prunea nu știe nimic de transferul lui Dan Nistor la Craiova

În ziua în care se anunță semnarea contractului lui Nistor cu Craiova, mijlocașul trebuie să fie prezent la reunirea lotului lui Dusan Uhrin jr, după cum anunță președintele ”câinilor”: ”Nu, nu știu nimic. Se prezintă la reunire. Luni trebuie să fie la reunire. Eu nu știu de o asemenea variantă, dacă știe altcineva...”, a spus Florin Prunea în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Una peste alta, tranzacția pare iminentă și se va realiza, cel mai probabil, fără știința lui Florin Prunea. Un verdict final al discuțiilor este așteptat foarte curând.

Nistor este cel mai bun pasator din Liga 1. În acest sezon, căpitanul "câinilor" a dat 10 assist-uri și a înscris și 4 goluri în 16 meciuri din Liga 1. În total, în acest sezon, Nistor are 5 goluri în 18 meciuri oficiale la Dinamo.

Etichete: dan nistor , transferuri craiova , dan nistor dinamo , dan nistor craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemții sunt cu un pas în finala Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Citeşte şi

”Trăsnit!”. Nistor a dat declarația serii și l-a ”taxat” pe Bauza, după momentul controversat din FCU Craiova - ”U” Cluj

Verdictul medicilor, după ce Dan Nistor a fost lovit dur în meciul de la Galați. Ce se va întâmpla cu jucătorul

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă