Mircea Rednic nu-l ”iartă” deloc pe Nicolae Dică

Dinamo - FCSB | Mircea Rednic, un nou atac la adresa lui Nicolae Dică! ”Numai la noi se poate asta!”

07.11.2018, 14:01
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Dinamo - FCSB | Mircea Rednic (53 de ani) continuă războiul de la distanță cu rivalii de la FCSB și, în special, cu Nicolae Dică (38 de ani), tehnicianul FCSB. ”Puriul” l-a atacat iar pe omologul său de pe banca roș-albaștrilor, despre care a spus că nu are carnet de antrenor. Rednic este însă în eroare, deoarece Dică a obținut în vară Licența Pro.

Mircea Rednic a fost de acord să respecte tradiția instaurată de către roș-albi în ultimii ani, și anume aceea de a vinde bilete suporterilor pentru marele derby, dar a oferit și mai multe declarații ”tăioase” reprezentaților mass-media. ”Păi, Dică nu are carnet de antrenor! Numai la noi se poate ca un tehnician fără carnet sa stea pe bancă!”, a ”tunat” Rednic.

Dinamo - FCSB, programat duminică, 11 noiembrie 2018, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 15-a din Liga 1, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, este printre absolvenţii cursurilor de licenţă UEFA PRO, generaţia 2018, alături de foşti "internaţionali" precum Aurel Ţicleanu, George Ogăraru şi Adrian Mihalcea, potrivit site-ului FRF.

Primul atac a fost lansat chiar la revenirea sa pe banca roș-albilor

Mircea Rednic a lansat primul atac la adresa roș-albaștrilor, imediat cum a revenit la Dinamo, MM Stoica și Nicolae Dică, fiind ”favoriții” săi.

Cu FCSB n-am avut niciodată probleme. Într-o perioadă, Steaua chiar avea antrenor. Olăroiu era antrenor, am câștigat 4-2 la noi parcă. Eu spun că avea antrenor atunci, restul nu mă mai interesează. Nu are de ce să-mi fie frică de Steaua. Noi avem nevoie de puncte cu toată lumea. Nu stăm să ne gândim că e FCSB sau altcineva", a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ironia la adresa lui Nicolae Dică a venit în acelaşi context în care Mircea Rednic i-a răspuns dur lui Mihai Stoica. Directorul sportiv al FCSB a afirmat că actualul atacant al roş-albaştrilor, cu care Rednic se află în conflict, are mai multe meciuri în cupele europene decât noul tehnician al dinamoviuştilor.

"Prima oară am venit când s-au schimbat 18 jucători, 2006 - 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât de mine ca antrenor. Aici m-a deranjat că m-a comparat cu Gnohere. Am avut mai multe meciuri și am avut cu echipe adevărate. Nu mă interesează FCSB, mă interesează Călărași. Până la FCSB mai e timp", a mai spus Rednic.

Etichete: nicolae dica , mircea rednic , dinamo fcsb , derby dinamo fcsb , dinamo-fcsb noiembrie 2018


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Andrei Ivan, reacție savuroasă după Universitatea Craiova - FCSB 2-0: ”Nici nu știu cum a intrat mingea!”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Video Darius Olaru, criză de nervi în Universitatea Craiova - FCSB: ”Băi, prostule!”

Video Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Raul Silva și Ivan au adus victoria oltenilor! Darius Olaru a ratat un penalty

Citeşte şi

Mircea Rednic a amenințat-o pe Dinamo, după ce UTA Arad a câștigat play-out-ul

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”