Dorinel Munteanu, antrenor la Concordia, şi Mircea Rednic, Dinamo, ultimele ţinte ale atacurilor lui Gigi Becali

Nu ţine cont de nimic înainte de Dinamo-FCSB! După atacul la Rednic, Becali l-a jignit şi pe Dorinel

08.11.2018, 14:38
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

A trecut vremea când Gigi Becali spunea că după ce a trecut prin închisoare a devenit mult mai bun, mai înţelept. Şi că nu vrea să se mai certe cu lumea. Astăzi, întâi l-a tratat fără menajamente pe Mircea Rednic, după care a venit la rând Dorinel Munteanu. Iar pe acesta din urmă chiar la jignit. În direct la Digi Sport Matinal, Dorinel Munteanu spusese că a fost cea mai mare greşeală că a renunţat la U Cluj pentru a prelua Steaua.

Dinamo-FCSB, din etapa a 15-a a sezonului 2018-2019, se joacă duminică, 11 noiembrie, pe Arena Naţională

"Mă faceți să cad în păcat... Poate băuse un pahar de vin înainte. Am înțeles că s-a lăsat, dar poate a declarat înainte să o facă. A spus recent? Poate s-a apucat iar! Să își vadă de treaba lui, să-și vadă lungul nasului. E acolo unde e. Ce, nu are ce face? Te iei de FCSB? Vezi-ți de treaba ta. Stai în modestia ta. Când spui așa ceva, trebuie să te gândești înainte 'Bă, dacă se supără ăla și zice și el ceva?' Gândește-te! Dacă ți-au mâncat mintea anumite substanțe, spui asta. Dacă nu, gândește-te!

Eu trebuie să-mi apăr oastea, familia. Eu sunt generalul. Dacă nu o fac, angajații mei spun 'Uite împăratul, generaul nostru, e fricos'", a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Ce a spus Dorinel Munteanu despre momentul în care a acceptat să antreneze Steaua

La Steaua au fost 5-6 meciuri. Consider că a fost cea mai mare greșeală sau una dintre cele mai mari, pentru că am acceptat, după un început de proiect la U Cluj, oferta ... sau interesul patronului (n.r. - Gigi Becali, finanțatorul FCSB) de la momentul respectiv.

Dar, pentru mine este deja istorie, vreau să mă gândesc doar la ce am în față”, a spus Dorinel Munteanu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Chestionat pe cine ar miza în derby-ul de duminică, 11 noiembrie, Dorinel a replicat: ”Dau pronostic meci egal. Nici Steaua nu excelează la joc, nici Dinamo”, a mai spus Dorinel Munteanu, la Digi Sport.

La acelaşi post de televiziune, patronul celor de la FCSB anunţa că Luţu 1, Luţu 2, Dică şi FCSB o să-i rupă capul.

"Rednic nu e om rău, declarațiile pe care le face nu sunt din răutate. El spune asta pentru a face un război psihologic.

Singurele glume care nu au fost la locul lor au fost cea cu Luțu 1 și Luțu 2 și cea când a zis că FCSB nu are antrenor. Pentru asta, Luțu 1, Luțu 2, Dică și FCSB care nu are antrenor o să-i rupă capul”, a spus Gigi Becali.

Cât costă biletele pentru Dinamo-FCSB

Biletele pentru Dinamo - FCSB au fost puse în vânzare în mediul online cu 12 zile înaintea mareului derby. Casele vor fi deschise inclusiv în ziua meciului, între orele 12:00 și 19:00.

Biletele pentru derby-ul Dinamo - FCSB s-au putut cumpăra de luni de la casele stadionului din Ștefan cel Mare. Cel mai ieftin tichet costă 10 lei în timp ce cel mai scump bilet costă 500 de lei.

Din 7 noiembrie, biletele sunt disponibile și la Arena Națională, între orele 12:00 și 19:00, excepție făcând ziua meciului, duminică 11 noiembrie. Atât casele din Bulevardul Pierre de Coubertin cât și cele din Str. Maior Corava vor fi deschise între orele 12:00 și 21:00.

Dinamo FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1, dar şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS

Etichete: dinamo , dorinel munteanu , mircea rednic , gigi becali , dinamo fcsb , bilete dinamo fcsb , dinamo-fcsb pe digi sport 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”