Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Ionuţ Vînă

Dinamo - FCSB | "Şi eu vreau să ridic 100 kg la haltere!" Gigi Becali râde de rivali, înaintea marelui derby de duminică

07.11.2018, 18:49
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Dinamo - FCSB este derby-ul fotbalului românesc. Preşedintele de onoare al FCSB, Helmuth Duckadam, a spus că jucătorii dinamovişti vor fi mult mai motivaţi după ce Mircea Rednic a decis să îi premieze după victoria cu FC Voluntari, scor 1-0.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a intervenit în cadrul emisiunii "Fotbal Club" şi a spus că formaţia sa nu avea avea probleme în partida cu Dinamo, în ciuda deciziei luată de antrenorul celor de la Dinamo.

"Fără să supăr pe nimeni şi fără să fiu trufaş, vă spun ceea ce gândesc. Ei au jucat tot timpul şi au fost puternici cu noi, dar eu cred că la ora asta nu poate să facă nimeni nimic. Cred că e prea mare diferenţa de valoare. Nu se poate să facă el Rednic prea mult, eu aşa cred. Şi eu vreau să ridic 100 kg la haltere, dar nu pot. Eu mă căznesc, încerc, dar nu am cum. Noi avem probleme, dar noi avem ce motiva (n.r. - dacă va da prime jucătorilor)", a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Gigi Becali a ţinut să întărească ideea că FCSB nu poate fi învinsă de Dinamo.

"Nu există să pierdem cu Dinamo. Printr-o mare minune va fi un egal. Orice se poate, dar să ne învingă nu se poate. Liverpool poate să piardă cu Steaua Roşie, dar Dinamo nu are cum să învingă vreodată pe Steaua", a mai spus Becali. 

Dinamo - FCSB. Mircea Rednic, un nou atac la adresa lui Nicolae Dică! ”Numai la noi se poate asta!”

 Mircea Rednic (53 de ani) continuă războiul de la distanță cu rivalii de la FCSB și, în special, cu Nicolae Dică (38 de ani), tehnicianul FCSB. ”Puriul” l-a atacat iar pe omologul său de pe banca roș-albaștrilor, despre care a spus că nu are carnet de antrenor. Rednic este însă în eroare, deoarece Dică a obținut în vară Licența Pro.

Mircea Rednic a fost de acord să respecte tradiția instaurată de către roș-albi în ultimii ani, și anume aceea de a vinde bilete suporterilor pentru marele derby, dar a oferit și mai multe declarații ”tăioase” reprezentaților mass-media. ”Păi, Dică nu are carnet de antrenor! Numai la noi se poate ca un tehnician fără carnet sa stea pe bancă!”, a ”tunat” Rednic.

Dinamo - FCSB, programat duminică, 11 noiembrie 2018, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 15-a din Liga 1, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, este printre absolvenţii cursurilor de licenţă UEFA PRO, generaţia 2018, alături de foşti "internaţionali" precum Aurel Ţicleanu, George Ogăraru şi Adrian Mihalcea, potrivit site-ului FRF.

Etichete: dinamo , mircea rednic , gigi becali , fcsb , dinamo fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce au scris francezii, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Exclusiv Întrebat dacă ar semna cu FCSB, antrenorul care a uimit pe toată lumea a dat imediat răspunsul

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”