Dușan Uhrin, ex-antrenorul lui Dinamo / Foto Captură Digi Sport

Video Dinamo i-a închis ușa lui Uhrin! "Fanii nu trebuie să conducă clubul"

articol scris de Digi Sport
09.02.2022, 11:59
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Dinamo se află într-o situație extrem de complicată, iar liderii din DDB l-au contactat pe antrenorul Dusan Uhrin Jr pentru a prelua echipa.

Team managerul de la Dinamo, Florin Răducioiu, a transmis un mesaj ferm în privința antrenorului ceh și a spus că fanii nu trebuie să conducă clubul:

Dinamo i-a închis ușa lui Uhrin!

"E o situație inedită la Dinamo. Eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez enorm faptul că fanii ajută economic clubul într-un moment complicat. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul, dar apreciem enorm ce fac. Asta e părerea mea. Nu este momentul ideal pentru a vorbi despre schimbarea antrenorului.

Asta nu va rezolva problema, nu face bine să vorbim acum despre un posibil înlocuitor al lui Flavius. Este părerea lor, o respectăm, dar nu este momentul să vorbim despre asemenea lucruri! Vina o avem toți, e clar. Ceva nu funcționează, rezultatele sunt negative, dar sunt convins că un rezultat pozitiv va schimba moralul jucătorilor", a spus Răducioiu, la conferința de presă.

Flavius Stoican: "Sunt convins că Dinamo nu va retrograda"

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a spus la conferința de presă că este convins că va salva clubul:

"Când nu sunt rezultate, oamenii încearcă să găsească soluții. Eu sunt aproape de băieți până când va fi o soluție clară. Sunt convins că această echipă nu va retrograda! De ce spun asta? Merg pe dorința lor de a reuși.

Au potențial, timpul este inamicul nostru, dar cred în dorința jucătorilor de a salva echipa de la retrogradare. DDB-ul nu mi-a transmis nimic", a spus Stoican, la conferința de presă.

Dinamo, locul 15 în Liga 1

Dinamo rămâne într-o situație critică după eșecul dur de la Botoșani. De 18 ori campioana României, Dinamo ocupă locul 15, cu 12 puncte acumulate în 24 de etape.

FC Botoșani și-a consolidat locul 4, cu 41 de puncte. Moldovenii se află acum la șapte puncte de Rapid, prima formație aflată sub linia de play-off.

Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 52 de goluri încasate în 24 de etape! "Câinii" se află la 11 puncte de U Craiova 1948, ocupanta poziției de baraj. Șansa dinamoviștilor o reprezintă play-out-ul, unde se vor înjumătăți punctele și toate formațiile din a doua parte a clasamentului se vor duela între ele.

În runda următoare Dinamo se va duela cu Universitatea Craiova, joi, de la ora 19:55, în direct la Digi Sport 1 și în format live video pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport. Pentru FC Botoșani urmează o deplasare pe terenul nou-promovatei U Craiova 1948.

VIDEO Rezumatul meciului FC Botoșani - Dinamo

Etichete: dusan uhrin jr , flavius stoican , florin raducioiu , meciuri dinamo , program ddb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Câți bani va primi FCSB pentru titlul de campioană! Potul cel mare vine din Champions League

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Citeşte şi

Florin Răducioiu și-a găsit ”urmașul” în SuperLiga: ”Mă revăd un pic în el”

Dinamo e la un pas de retrogradare, iar Florin Răducioiu e sigur: ”Este într-o continuă agonie”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”