Dănut Lupu / Foto: Digi Sport

Exclusiv Dinamo, în pragul desființării? Dănuţ Lupu prevede un viitor sumbru

articol scris de Digi Sport
28.11.2020, 08:05
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Fostul mare mijlocaș al lui Dinamo și al Rapidului, Dănuț Lupu (53 de ani), nu vede cu ochi buni viitorul grupării din Ștefan cel Mare

Fostul internațional, cu 14 selecții la echipa națională a României, deplânge situația în care se află echipa pentru care a evoluat cele mai multe meciuri în cariera sa. Dănuț Lupu consideră că Dinamo este în pragul desființării și doar o schimbare la nivelul conducerii ar salva "câinii".

"Știi ce nu am înțeles eu? Eu, dacă am spus un lucru, nu am spus-o că mi-am dorit să se întâmple asta. În afara fotbalului, am mai stat și eu puțin cu lumea, și nu neapărat cu lumea bună. Și cam cunosc oamenii. Eu mi-aș fi dorit să aducă 40 de milioane, nu 5 sau 10.

Dar când te prezinți în halul în care s-au prezentat ei, nu aveau șanse să aducă nici 50 de mii. Cu părere de rău și sincer, nu știu dacă vor reuși să facă ceva nici suporterii. Dar suporterii cât vor putea să strângă? O lună-două? Dar, la salariile care sunt acum, cred că nici o lună nu vor putea să reziste", a spus Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu consideră că jucătorii aduși pe salarii uriașe la Dinamo trebuie să plece

Eu cred că trebuie să dea drumul la jucători să plece. Altfel, nu văd altă situație. E cam groasă. Dacă nu plătești banii ăia, li se iau 6 puncte. Dacă jucătorii vor pleca, nu știu ce antrenor va mai veni în situația asta, nu știu ce jucători vor mai rămâne. Trebuie să te înțelegi cu jucătorii. Dacă are 60 de mii, îi dai 35-40 de mii în două sau trei luni.

Suporterii să îi dea sau cineva. Echipa asta, dacă nu o va lua nimeni într-o lună, e clar că, cu părere de rău, o să se desființeze. Iar o să mă înjure suporterii, dar asta e. Eu nu îmi doresc asta nicio secundă. Eu deranjez că spun adevărul", a declarat fostul internațional Dănuț Lupu, la emisiunea Liga Digi Sport. 

VIDEO cu intervenția lui Dănuț Lupu la emisiunea Liga Digi Sport

Etichete: danut lupu , probleme dinamo , desființare dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Starul pentru care Gigi Becali a oferit 1.500.000€ a fost făcut ”praf”: ”Joacă două meciuri pe an!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”