Galeria lui Dinamo în meciul cu U Craiova 1948 / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Dinamo - U Cluj, sold out! Interes uriaș înainte de meciul pentru ”supraviețuire” în Liga 1

articol scris de Digi Sport
24.05.2022, 21:48
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Dinamo se pregătește pentru cel mai important meci din istoria clubului. Pentru că la mijloc este ”supraviețuirea” în Liga 1. Interesul fanilor este unul uriaș, astfel că întâlnirea  cu U Cluj, programată duminică, 29 mai 2022, ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, este deja sold-out. În tur, U Cluj s-a impus cu 2-0.

Dinamo - U Cluj, sold out! Interes uriaș înainte de meciul pentru ”supraviețuire” în Liga 1

Răzvan Zăvăleanu, administratorul-delegat al clubului, a spus cine este favorit la acest retur din ”baraj”, în speță U Cluj, dar admite că fanii ”câinilor” au un rol important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

”Acum, deși nu este imposibil de întors rezultatul, este evident mai greu înainte de primele 90 de mine. Este evident că Universitatea Cluj pleacă, astăzi, cu prima șansă. Și dacă ar fi bătut cu 1-0 ar fi plecat cu prima șansă.

Acum noi pe bazăm foarte tare pe suporteri. Stadionul va fi plin. Jucătorii sper să recepteze corect importanța evenimentului, astfel ca rezultatul să fie unul favorabil lui Dinamo.

Da, cred că s-au vândut toate biletele. Nu am informația 100%, dar cred că așa este. 13.000 este capacitatea. Va fi stadionul plin”, a spus Zăvăleanu, într-o intervenție telefonică în direct găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Răzvan Zăvăleanu i-a notificat pe acționarii lui Dinamo: ”Solicităm sume de ordinul milioanelor de euro”

Răzvan Zăvăleanu este de părere că suporterii lui Dinamo, prin programul ”Doar Dinamo București” nici măcar nu ar mai trebui să plătească vreun leu, deoarece au virat sume importante în club, în ultimul an, mult peste procentul deținut în cadrul acționariatului.

În acest moment, firma Lotus, reprezentată de către Dorin Șerdean, cel care a preluat acțiunile de la Pablo Cortacero, deține 72, 87% dintre acțiuni. Suporterii lui Dinamo, la rândul lor, dețin 20, 06% dintre acțiuni, FC Dinamo (Nicolae Badea) - 7%, iar 0,02% aparțin lui Cornel Dinu.

Așadar, dacă DDB a virat 3 milioane de euro în club, cu un procent de doar 20% din club, firma Lotus ar trebui să vireze și ea un total de peste 9 milioane de euro. Chiar dacă nu aceasta este sumă solicitată de Răzvan Zăvăleanu, este una apropiată, de ordinul milioanelor de euro.

Dacă nu își vor respecta obligația, administratorul judiciar dă asigurări că există pârghii legale ca acționarii să fie ”sancționați”.

Noi tocmai i-am notificat pe acționari, în ideea că le solicităm să vină cu anumite sume de bani. Așteptăm răspunsul lor acum. (n.r. - Dorin Șerdean, acționar principal?) Lotus, da. Da, evident că de nivelul milioanelor de euro. Potrivit echipei la care sunt acționari. Dacă nu vor veni, există remedii legale. Pentru că toți acționarii trebuie să înțeleagă că nu au doar drepturi, ci și obligații.

Când societății îi merge greu, e ca într-o căsătorie: la bine și rău până la moarte. Dacă nu își vor îndeplini datoriile de acționari, avem mijloacele legale la îndemână să suplinim această lipsă de reacție financiară.

Evident că și fanii DDB-ului, dar la ei vorbim de sume de bani importante virate în club, în acest an. Cred că nici nu ar mai trebui să aducă astăzi. Sunt puțin înaintea tuturor, potrivit procentului. Păi, au introdus vreo 3 milioane de euro.

(Despre acționarul principal - firma Lotus) Ca să vină procentual, da, 9 milioane de euro, dar nu am cerut asemenea sume. Dar, da, așa ar trebui”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club.

Etichete: dinamo u cluj , bilete dinamo u cluj , razvan zavaleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 1-0, ACUM, Digi Sport 1. Fulkurg a deschis scorul împotriva Parisului!

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Video Lovitura primită de PSG în prima repriză a meciului cu Borussia Dortmund

Citeşte şi

Exclusiv ”Milioane de euro și Dinamo e la retrogradare. Nimeni n-a mai cheltuit atât”. Nemulțumirea acționarilor

Jucătorii de la Dinamo, amenințați de fani. Ultrașii s-au dus peste ei

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă