Steliano Filip, în Dinamo - UTA / Foto Sport Pictures

Video Dinamo - UTA Arad 2-2. Ce nebunie la revenirea lui Rednic! Arădenii au egalat în minutul 90+5. Rar se văd asemenea ratări

articol scris de Digi Sport
02.10.2021, 18:30
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Meci nebun și dramatism total la meciul Dinamo - UTA Arad, din etapa a 11-a. La revenirea lui Mircea Rednic, "câinii" au avut 2-0, dar au fost egalați în minutul 90+5, după ce au avut ocazii rarisime.

Dinamo - UTA 2-2. Arădenii au jucat în 10 oameni din minutul 8

Torje a deschis scorul pentru Dinamo în minutul 7, cu un șut deviat, iar același Torje a avut o ocazie rarisimă în minutul 18, din 4 metri, când a trimis cu capul peste poartă. La 5 minute după aceea, "câinii" puteau să înscrie din nou, dar Sorescu nu a reușit să o facă deși avea poarta goală în față.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Spectacolul a continuat, iar arădenii au contribuit și ei la asta, prin Antal, care a dat în bară și apoi a trimis peste poartă în aceeași fază. Sorescu a mai avut o șansă uriașă, când a scăpat spre poartă, a intrat în careu, dar a fost ajuns din urmă exact în momentul șutului.

În prelungirile primei reprize, UTA a rămas în 10 oameni, după ce Batha a primit direct cartonaș roșu pentru că l-a lovit în față pe Torje. În minutul 53, "câinii" au primit un penalty, Sorescu l-a transformat, iar dinamoviștii dădeau impresia că și-au revenit odată cu revenirea lui Rednic și chiar au arătat o altă față.

Dinamo - UTA 2-2. Ambele echipe au avut câte o bară

A urmat o ocazie uriașă a arădenilor, când portarul a avut un reflex senzațional în fața lui Hora, din câțiva metri, iar peste numai 10 secunde, Miculescu nu a ajuns la timp pentru a împinge mingea în plasă. UTA a redus diferența în minutul 63, prin Miculescu, însă tot dinamoviștii au fost mai periculoși.

Ivanovschi nu a nimerit poarta, iar portarul arădenilor a scos incredibil șutul lui Sorescu. În minutul 76 a avut loc poate cea mai mare ratare a etapei, dacă nu chiar a campionatului, când Sorescu și Moldoveanu au scăpat singuri cu portarul.

UTA a avut două șanse în minutul 87, iar prelungirile au fost incredibile. Mai întâi Amzar a nimerit bara, iar Miculescu a egalat în minutul 90+5, cu mult noroc. Dinamo - UTA s-a terminat 2-2, iar "câinii" au bifat primul punct după 7 eșecuri la rând. De cealaltă parte, UTA nu a mai câștigat în ultimele 5 meciuri oficiale.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - UTA 2-2:


Știrea inițială:

Meciul Dinamo - UTA Arad, din cadrul etapei a 11-a din Liga 1, se dispută sâmbătă, de la ora 16:30, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, de către abonații RCS-RDS.

Partida din ”Ștefan cel Mare” este prima disputată de Dinamo de la revenirea lui Mircea Rednic, cel care a semnat vineri un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Dinamo - UTA Arad LIVE VIDEO, ora 16:30, la Digi Sport 1

Mircea Rednic a venit într-un moment complicat pentru Dinamo, formație care a pierdut ultimele șapte meciuri jucate în Liga 1. 

Gruparea din ”Ștefan cel Mare” n-a mai câștigat în campionat de fix două luni, de la 3-1 cu Academica Clinceni în 2 august. Dinamo a câștigat în această perioadă doar în șaisprezecimile Cupei României, 1-0 cu divizionara secundă Ripensia Timișoara.

UTA Arad, în schimb, are un start de sezon solid, dar în ultima perioadă evoluțiile au scăzut și echipa a înregistrat două remize și o înfrângere în ultimele trei runde, dar și eșecul surprinzător din Cupa României, cu Filiași.

Înaintea confruntării directe, Dinamo este penultima din Liga 1, cu doar șase puncte acumulate în 10 etape, în timp ce UTA Arad este pe poziția a opta, cu 16 puncte.

Dinamo - UTA Arad LIVE VIDEO, ora 16:30, la Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Dinamo: Iliev - Crețu, Popa, Grigore, Filip - Itu, Răuță, Matei - Sorescu, Ivanovski, Torje
  • UTA Arad: Iacob - Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov - Ubbink, Passaglia, Batha, Roger - Miculescu, Hora

Etichete: mircea rednic , meciuri liga 1 , dinamo - uta arad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă