Mihai Eșanu în meciul Dinamo - FC Viitorul / Foto: Sport Pictures

Video Dinamo - Viitorul 0-5. Constănțenii și-au egalat cel mai mare succes în istoria meciurilor directe cu "câinii"

articol scris de Digi Sport
26.02.2021, 22:15
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Viitorul a spulberat Dinamo chiar în Ștefan cel Mare și a egalat cel mai drastic scor din istoria confruntărilor directe, 5-0. Pentru constănțeni, a fost primul succes  în Liga 1 după 8 partide.

Dinamo - Viitorul 0-5. Constănțenii și-au egalat cel mai clar succes din istoria "directelor"

Echipa lui Mircea Rednic a deschis scorul după mai puțin de 4 minute de joc, prin brazilianul Jo Santos, care a bifat prima reușită în tricoul constănțenilor. Viitorul a primit penalty în minutul 15, iar George Ganea l-a transformat.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Dinamo a avut prima șansă a meciului în minutul 23, iar apoi Jo a avut un gol anulat. Ganea l-a scos apoi în evidență pe Eșanu, iar apoi Jo a tras paralel cu poarta. Tot Anton a fost singurul dinamovist care a "contat", dar nu l-a putut învinge pe Cojocaru, însă până la pauză Ciobanu a făcut 3-0.

Viitorul a ratat prima ocazie a reprizei secunde, iar la cealaltă poartă, Cojocaru a reținut din fața lui Stere. Viitorul nu s-a oprit din atac, iar Tsoumou a făcut 4-0 cu primul său gol de când a ajuns la constănțeni.

Cireașa pe tort a pus-o Ciobanu în minutul 81, însă trupa lui Rednic a fost aproape de 6-0 în minutul 85, prin Tsounou. Dinamo - Viitorul s-a terminat 0-5.

În 2015, Viitorul marca tot 5 goluri în deplasarea cu Dinamo. A fost 1-5, dar pe banca dinamoviștilor se afla chiar Mircea Rednic, iar la Viitorul era Gică Hagi.

În 2019, a mai fost un 5-0 pentru Viitorul, dar "acasă", când Eugen Neagoe îi antrena pe "câini".

Cele mai severe înfrângeri din istoria lui Dinamo:

9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
6 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - Viitorul 0-5:


Știrea inițială:

Meciul dintre Dinamo și Viitorul poate fi urmărit, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Fără victorie de patru etape, Dinamo vrea să obțină o victorie împotriva echipei pregătite de Mircea Rednic, unul dintre cei mai iubiți antrenori din ”Ștefan cel Mare”.

LIVE VIDEO Dinamo - Viitorul, ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Dinamo se duelează cu Mircea Rednic

Echipa ”Puriului” nu a mai câștigat de opt meciuri în Liga 1 și a ajuns pe locul 13, la un singur punct în spatele lui Dinamo. Ca antrenor, Rednic a întâlnit Dinamo de opt ori și a reușit să câștige patru meciuri. Unul s-a încheiat la egalitate, și trei au fost victorii ale ”roș-albilor”.

Cu o victorie, Dinamo ar urca pe locul zece, la egalitate de puncte cu Chindia și la un punct peste Astra. Viitorul ar ajunge și ea tot pe locul zece dacă va câștiga în ”Ștefan cel Mare”.

Mircea Rednic: ”Cu siguranță va fi un meci destul de greu”

„Orice meci e greu în situația în care suntem noi, sper că am reușit să ne recuperăm din punct de vedere mental. Au jucători cu calitate, au făcut și meciuri bune, chiar dacă acum trec și ei printr-o perioadă destul de proastă. Cu siguranță va fi un meci destul de greu.

Păcat că nu am reușit să adunăm puncte în ultimele trei meciuri. Sper că băieții au înțeles mesajul meu și al conducerii și să facem tot posibilul ca să câștigăm cele trei puncte.

Eu sunt profesionist. Am fost implicat acolo și sentimental, și financiar. Am avut intențiile cele mai bune ca lucrurile să meargă bine acolo, m-au vrut. Până la urmă tot eu am avut de suferit, am fost acuzat că nu știu ce aș fi făcut, că am venit la un club care este întreținut de suporteri. Este special pentru că joc cu Dinamo, că joc acolo în ”Groapă”, dar pe mine mă interesează ca echipa mea să joace bine și să câștige”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Etichete: dinamo , viitorul , dinamo viitorul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după scandalul cu Jurgen Klopp. ”Dacă vorbesc...”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale