Dusan Uhrin, după Dinamo - FCSB 2-1

Exclusiv Dinamovistul Dănciulescu iese la atac: "Se ascundeau pe sub birouri. Cam tot ce am zis s-a adeverit"

02.03.2020, 12:09
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dinamo traversează cea mai slabă perioadă din istoria de peste 70 de ani a clubului, însă Ionel Dănciulescu bănuiește care este cauza.

"Important este ca noi, cei din conducere, să ne ajutăm între noi. Că nici aici lucrurile nu sunt în ordine. Aici, la Dinamo, în fiecare an spunem că anul viitor, dar nimeni nu şi-a asumat niciodată nimic. Cine a fost la conducere, când lucrurile au funcţionat bine, totul era ok. Când lucrurile nu au funcţionat bine, toată lumea se ascundea pe sub birouri, pe sub masă.

Scoţi castane din foc, dar până la un anumit punct. Şi nu pot să vin în faţa telespectatorilor şi a suporterilor şi să spun nişte lucruri care nu sunt reale. Lumea trebuie să ştie adevărul. Şi pe transferurile care s-au făcut, multe dintre ele, nimeni nu şi-a asumat nimic. Dacă îl întrebi pe unul cum a fost posibil să ajungă un jucător care nu a confirmat...

Sunt de acord, nu pot să confirme toţi, rata de succes nu poate să fie foarte mare, dar nici foarte mică. Nimeni nu spune nimic. Au fost dăţi când m-am dus şi am spus că vreau să semnez pentru jucătorul respectiv. Şi am semnat când a fost Alexandru David preşedinte. Mi-am asumat asta. Păi am semnat la Puljic, ca să se reîntoarcă. Apoi am semnat la doi jucători care, din punctul meu de vedere, nu ar fi făcut faţă la Dinamo, şi până la urmă, s-a adeverit: unul dintre ei a plecat aşa cum a venit.

Adică lucrurile astea pe care le-am spus s-au adeverit. Dar depinde şi de percepţia fiecăruia şi de a asculta mai mult de cei care se pricep mai mult la fotbal. Şi eu, fără falsă modestie, chiar mă pricep. Nu mă pricep la acte, la alte chestii, dar la fotbal chiar mă pricep. Şi cam tot ce am zis eu s-a adeverit", a explicat Dănciulescu la Digi Sport Matinal.

Dinamo, al treilea sezon la rând în play-out. Modelul dinamoviștilor de la handbal, dat ca exemplu

Dinamo se află pentru al treilea sezon la rând în play-out. Mai mult, "câinii" au început play-out-ul cu o înfrângere chiar pe teren propriu, 0-1 cu Academica Clinceni și a reușit astfel contraperformanța de a fi învinsă de toate echipele în acest sezon.

Ionel Dănciulescu laudă situația de la handbal, acolo unde Dinamo a reușit o performanță istorică, s-a calificat în premieră în optimile Champions League, după o dublă de senzație cu Sporting Lisabona. Dănciulescu susține că situația e la limită în cazul datoriilor de la echipă, iar situația "nu mai poat econtinua mult" dacă se vrea obținerea licenței.

"Vorbeam de proiectul acesta de succes al celor de la handbal. Din păcate, noi nu reuşim să facem lucrul acesta, cu toate că bugetul salariilor este unul destul de bun, cred că suntem pe locul 4 ca salarii. (...) Domnul Negoiţă a spus că nu mai vrea să se implice din punct de vedere financiar şi trebuiesc găsite alte resurse pentru a lua această licenţă.

Mai este o jumătate de decembrie de plătit şi suntem la zi. E o situaţie care nu ştiu cât va mai putea continua. Sunt suporteri care, chiar dacă nu vin la meci, cumpără câte 4, 6, 10 bilete la meci, mai ales cei din provincie", a spus Dănciulescu.

În etapa a doua din play-out, Dinamo are meci în deplasare, cu Poli Iași. Partida va fi sâmbătă, 7 martie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport, digisport.ro și în aplicația Digi Online.

Etichete: dinamo , ionel danciulescu , ionut negoita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”