Ionel Dănciulescu, alături de tatăl, fratele și nepotul lui Cătălin Hîldan / Foto: Facebook @PeluzaCatalinHildan

Dinastia Hîldan continuă în Ștefan cel Mare! Nepotul "Unicului Căpitan", chemat la prima echipă a lui Dinamo

articol scris de Digi Sport
03.02.2021, 17:27
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Pe 3 februarie 2021, ziua în care Cătălin Hîldan, "Unicul Căpitan", ar fi împlinit 45 de ani, nepotul său, Cătălin Hîldan Jr, a primit o veste mare. Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, l-a anunțat că începând de joi se va alătura lotului primei echipe a "câinilor".

Au trecut peste 20 de ani de când Cătălin Hîldan, idolul suflării dinamoviste, a părăsit această lume, în timpul unui amical susținut de Dinamo la Oltenița. În ziua în care "Unicul Căpitan" ar fi împlinit 45 de ani, nepotul acestuia, Cătălin Junior, a aflat că va face parte din lotul primei echipe a "câinilor", imediat după derby-ul cu FCSB.

Cătălin Hîldan Jr, pe urmele celebrului său unchi. A fost chemat la prima echipă a lui Dinamo

Cătălin Hîldan Jr (17 ani) a început fotbalul în urmă cu 10 ani la grupele de copii ale lui Dinamo și evoluează pe postul de fundaș dreapta, în ciuda fizicului impunător. Tatăl său, Cristi Hîldan, a dezvăluit calitățile tânărului fotbalist.

"Are fizic, 1,92 m, 78 de kilograme, este puternic. Joacă fundaș dreapta, eu îl văd în centru, dar asta trebuie să o vadă și antrenorul. Până la urmă nu e un capăt de țară, e o calitate dacă joacă pe mai multe posturi.

Cătălin e un copil cuminte, nu întârzie acasă sau dacă se întâmplă, sună, nu are anturaje dubioase, școala merge, cât poate să meargă pentru un sportiv. Are note bune, la modul în care, în majoritatea timpului, face câte două antrenamente pe zi", a declarat Cristi Hîldan pentru playsport.ro.

"Bunicul este sponsorul oficial al lui Cătălin Hîldan Junior"

"Tata este și sponsorul oficial al lui Cătălin. De fiecare dată când 'tataie' crede că a prestat bine, i se dă o sumă de bani. Pe la 12 ani, fiul meu avea un turneu la Brașov, tata s-a ținut după autocar, avea geanta lui Cătălin la el. Și m-a sunat băiatul meu să-mi spună că a ajuns la sală și nu e tata, iar el nu are echipament. Tata s-a ținut după un alt autocar, era identic, greșise autocarul.

I-am zis să se întoarcă, să nu ajungă prin Germania. Să îți răspund la întrebare, Mihali l-a băgat în a doua repriză, nu a jucat titular. Mie îmi stătea inima în gât, începusem să mă plimb ca antrenorul pe margine, făcusem bandă, șanț, când am văzut că a înscris, nu mi-a venit să cred! L-am văzut că se uită spre mine și a sărit în sus de bucurie", a încheiat tatăl lui Cătălin Hîldan Junior.

Etichete: catalin hildan , cristi hildan , nepotul lui catalin hildan , catalin hildan junior


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală