Dinu Todoran, când antrena FCSB / Foto: Sport Pictures

Dinu Todoran a răbufnit la conferința de presă: ”Ce întrebare e asta? Te-ai uitat la alt meci!”. Ce l-a deranjat

articol scris de Digi Sport
31.07.2021, 11:10
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy în turul doi preliminar al Conference League, din cauza înfrângerii, 3-5 la loviturile de departajare.

După duelul din Armenia, ”roș-albaștrii” nu au organizat nicio conferință de presă, astfel că antrenorul principal al echipei, Dinu Todoran, a analizat pe larg cele întâmplate la Erevan sâmbătă, înaintea partidei cu UTA Arad.

Dinu Todoran, enervat la conferința de presă

Printre întrebările primite la conferința de presă s-a numărat și una referitoare la atmosfera de la FCSB și la grupul de la echipă, jurnalistul transmițând că jucătorii nu s-au adunat înaintea executării loviturilor de departajare, moment în care Dinu Todoran a răbufnit. 

Te-ai uitat la alt meci dacă spui asta, noi am făcut horă înainte de penalty-uri, informează-te înainte să pui întrebări.

Ne-am adunat la marginea terenului, suntem o echipă. Am antrenat penalty-urile înainte de meci, Tănase a bătut bine la antrenamente, dar la Ereven nu mai era pe teren dacă țin bine minte”, a spus Dinu Todoran.

Antrenorul de la FCSB a fost deranjat și când a fost întrebat dacă se poate opune schimbărilor ordonate de Gigi Becali.

Ce întrebare e asta? Și domnul Gică Hagi joacă cu tineri și nu e nicio problemă. Încă o dată zic, oricine e în lot, poate intra și juca”, a transmis Dinu Todoran.

Dinu Todoran, pus în gardă de UTA

După înfrângerea de la Erevan, pentru FCSB urmează meciul cu UTA Arad, din etapa a treia a Ligii 1, programat duminică, de la 22:00, în direct la Digi Sport 1. Dinu Todoran a recunoscut că formația lui Laszlo Balint are calitatea necesară pentru a pune probleme și că atmosfera din grupul pe care îl antrenează este puternic afectată de înfrângerea cu Șahtior Karagandy.

Întâlnim o echipă UTA foarte bine organizată, care e foarte periculoasă când recuperează mingea. Trebuie să vedem cum stăm fizic, dar mai ales mental, pentru că suntem toți supărați”, a recunoscut Dinu Todoran.

Etichete: dinu todoran , schimbari fcsb , sahtior karagandy fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul lui Marian Iancu: e gata să revină în fotbal! ”Vor fi 30.000 de oameni în tribune”

Ce le-a spus Siyabonga Ngezana sud-africanilor, după ce a câștigat titlul cu FCSB

CSA Steaua, sancționată: fără spectatori și amendă mare

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală