Iuliu Mureşan, 64 de ani, este parte la toate cele 11 trofee cucerite de CFR

Dispărut fără urmă. Ce urmăreşte Mureşan după îndepărtarea de la CFR + Câtă influenţă are politicul?

04.10.2018, 11:34
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

În dimineaţa meciului CFR Cluj - U Craiova, 0-0, s-a aflat că Iuliu Mureşan pleacă de la clubul vişiniu, îndepărtat de Neluţu Varga, cel care investeşte la echipa campioană, dar nu a avut nici măcar o singură intervenţie publică de când a preluat, de fapt, gruparea ardeleană. Totuşi, de la plecarea preşedintelui au trecut 3 zile şi nu există nicio confirmare. Mureşan pare dispărut fără urmă, nu s-a mai dus la club şi nu mai răspunde la telefoanele date de jurnalişti, iar conducerea nu a confirmat despărţirea de "Muri".

Din informaţiile Digi Sport, situaţia este încă în ceaţă, după ce luni la prânz a avut loc o şedinţă restrânsă între avocatul lui Varga, Marian Băgăcean, patronul din acte al clubului şi cel care are semnătura finală la orice plată făcută, şi juristul CFR-ului. Acolo s-a decis despărţirea de Mureşan, însă tăcerea acestuia din urmă alimentează zvonurile că nu vrea să plece şi ar fi fost activate pistele politice cu influenţă la Cluj.

Părerile lui Vasile Dîncu şi Ioan Rus, foşti miniştri şi oameni cu greutate în clasa politică din România, au avut trecere atât la fostul patron, Arpad Paszkany, şi par să aibă şi la Neluţu Varga.

Nu este exclus ca Mureşan să aştepte despăgubiri pentru îndepărtarea sa de la CFR, aşa cum omul de afaceri a plătit 350.000 de euro atunci când a decis să-l trimită acasă pe Edi Iordănescu după doar trei partide, între care una i-a adus Supercupa României.

Pentru prima dată în mai mult de un an, se ajunsese la aproape trei luni de neplată a salariilor

Pentru a face linişte măcar în vestiar, conducerea CFR-ului a achitat la finele săptămânii trecute două salarii restante şi a mai rămas unul de plătit. Dacă nu ar fi făcut-o, jucătorii şi-ar fi putut depune memorii la Comisiile FRF. Probabil că mulţi dintre ei nu ar fi solicitat rezilierea, câtă vreme salariile de acolo nu le-ar primi în prea multe locuri, însă atmosfera s-ar fi degradat şi mai mult.

În locul lui Mureşan, Varga vrea să-l readucă pe Marian Copilu, cu care a câştigat titlul anul trecut, însă acesta din urmă se lasă foarte greu convins. Echipa va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1, partida de la Giurgiu cu Astra şi foarte probabil că discuţiile decisive vor avea loc în weekend.

Etichete: cfr cluj , iuliu muresan , salarii cfr , marian copilu , tensiuni la cfr , muresan demis de la cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Adrian Cojocaru a întrerupt Farul - Sepsi în minutul 42: scandări xenofobe din partea galeriei Farului

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-3, ACUM, Digi Sport 1. Umilință la Ovidiu! Safranko a reușit hat-trick-ul

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Citeşte şi

Motivul pentru care Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: ”Aș fi vrut o pauză mai lungă”

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”