Dorin Rotariu / Foto: Instagram @rotariudorin

Exclusiv Dorin Rotariu, titular cu FC Voluntari, o mutare neinspirată a FCSB-ului: ”E un risc enorm!” / ”Becali nu are multă răbdare!”

articol scris de Digi Sport
18.10.2023, 21:35
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dorin Rotariu (28 de ani) este pregătit să debuteze la FCSB în meciul cu FC Voluntari, partidă programată duminică, de la 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Chiar Gigi Becali a fost cel care a anunțat că noul jucător al roș-albaștrilor va fi titular la meciul contra ilfovenilor.

Gică Craioveanu: ”E un risc enorm să îl arunci în luptă direct pe Rotariu!”

Totuși, în cadrul emisiunii Fotbal Club, Ionel Dănciulescu, Gică Craioveanu și Ion Crăciunescu au transmis că este riscant ca fotbalistul să fie trimis pe teren în contextul în care acesta nu a mai jucat de multă vreme într-o partidă oficială.

Aici e un semn de întrebare, că nu a mai jucat un meci oficial de foarte mult timp, chiar dacă el a mai făcut antrenamente cu Poli. Există un risc, antrenamentele sunt altceva. Meciul oficial e total diferit, altă intensitate, adversitate. Ei știu cel mai bine, poate au făcut niște teste fizice și Rotariu se prezintă la un nivel destul de ridicat, dar nu e ușor”, a spus Ionel Dănciulescu la emisiunea Fotbal Club.

Gică Craioveanu spune că Charalambous ar trebui să țină cont că Rotariu nu are ”meciuri în picioare” și să îl integreze în echipă puțin câte puțin. Mai mult, fostul mare fotbalist anticipează că va fi o presiune imensă pe umerii lui Rotariu la gruparea roș-albastră.

Dacă nu ai meciuri în picioare e greu să joci, e greu să te impui, va fi presiune mare pe el la FCSB. Charalambous ar trebui să fie cel care decide, pentru că are Licența UEFA Pro. Mie mi se pare absurd, Charalambous spune că el decide. În Spania, când îl văd la conferință, mie îmi dă senzația că el decide.

Acum, că decide Gigi și o știm cu toții e altceva. Rotariu trebuie să intre puțin câte puțin în echipă. E un risc enorm să îl arunci în luptă direct, mai ales după cinci luni fără activitate. Un meci e un meci, un antrenament e un antrenament, nu are nimic de a face. Eu am avut colegi care la antrenamente ziceai că sunt Pele, Roberto Carlos și Ronaldo la un loc, dar la meciuri...”, a adăugat și Gică Craioveanu.

De aceeași părere este și Ion Crăciunescu, care crede că riscul pentru Dorin Rotariu este destul de ridicat, mai ales că Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că nu are prea multă răbdare cu jucătorii.

Este riscant în primul rând pentru sănătatea lui, dacă nu ai fost în meciuri. Una e să stai la antrenament, alta e să joci. Apoi, la FCSB, domnul Becali nu are răbdare multă cu tine. Calci strâmb două-trei meciuri, dupa aia zice ’Hai, mă, gata, că m-am săturat”, a completat Ion Crăciunescu.

Dorin Rotariu, direct titular la FCSB

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a anunțat clar că Dorin Rotariu va fi titular cu FC Voluntari.

Rotariu va juca atacant dreapta, de-asta l-am luat. Vedeți cu Voluntari acum. O să fie titular. Cum e, cum nu e, va juca titular și cu asta basta”, a anunțat Gigi Becali.

Etichete: ion craciunescu , ionel danciulescu , gigi becali , gica craioveanu , dorin rotariu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”