Sergiu Hanca / Foto: Profimedia Images

Dorit de Universitatea Craiova, Sergiu Hanca este propus la FCSB

articol scris de Digi Sport
20.07.2022, 11:39
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Sergiu Hanca (30 de ani) se află în vizorul celor de la Universitatea Craiova, iar cele două părți ar fi în discuții avansate în ceea ce privește un transfer în această vară.

Dorit de Universitatea Craiova, Sergiu Hanca este propus în altă parte: "L-aș vedea la FCSB"

Deși mai are contract cu MKS Cracovia până în 2025, Sergiu Hanca pare că nu își mai dorește să continue în Polonia și intenționează să revină în România. Fostul fotbalist al lui Dinamo s-ar afla în discuții cu Universitatea Craiova, însă Daniel Stanciu, cel care a colaborat cu Hanca la ASA Târgu Mureș, crede că mijlocașul s-ar potrivi la fel de bine și la formații precum FCSB sau Rapid.

"Eu cred că la Rapid ar fi un jucător extraordinar, ar intra mult mai bine în angrenajul lui Adi Mutu. E un jucător care știu că era foarte bine văzut în Polonia, un jucător apreciat, foarte iubit, cu realizări foarte multe, un contract foarte bun.

E un jucător pe care l-am avut la Târgu Mureș și știu că e un caracter deosebit, a muncit foarte mult ca să ajungă aici. Acolo, și-a început cariera și acolo a și debutat în Liga 1. E un jucător pe care Edi l-a readus acum în angrenajul echipei naționale pentru cele patru jocuri care au fost la începutul verii.

E un transfer bun. Să îl aduci și liber de contract, eu cred că e o afacere foarte bună. Poate juca orice. Noi chiar îl foloseam fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, mijlocaș central sau uneori juca chiar și fundaș stânga. Porecla lui era Muscă. Cred că undeva în banda dreaptă, poate și inter dreapta, acum depinde ce în sistem vrem să joci. E un jucător care muncește foarte mult, care aleargă, e foarte serios. L-am apreciat întotdeauna. Știu că avea momente când era dezamăgit că nu prindea să joace.

S-ar preta mult mai bine la Rapid. Bineînțeles că poate să joace și la Craiova. Craiova are acolo în banda dreaptă fundaș dreapta, nu știu, e un jucător interesant. Eu l-aș vedea și la FCSB. E un jucător care poate veni cu un plus. Bine, fiind fost jucător la Dinamo, e mai greu”, a spus Daniel Stanciu, potrivit ProSport.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergiu Hanca, potrivit Transfermarkt.com
  • 115 meciuri, 19 goluri și 20 de pase decisive a reușit Hanca în tricoul celor de la MKS Cracovia în cei trei ani și jumătate

Etichete: daniel stanciu , sergiu hanca , transfer hanca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Citeşte şi

Exclusiv Variantă surpriză la Rapid. ”Sunt aproape sigur că va veni Mutu. E înaintea lui Șumudică”

Exclusiv ”E un fel de Nicolo Napoli”. Dan Petrescu, așteptat la CFR Cluj și de ce nu poate fi o variantă pentru Rapid

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură