Gigi Becali cu un steag cu Steaua / Foto: Sport Pictures

Dragomir e convins că războiul dintre Becali și Armată se va stinge! ”Atunci vor face pace!”

02.11.2019, 23:58
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Dumitru Dragomir anunță pacea între Gigi Becali și Armată. Fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal susține că cele două părți se vor împăca atunci când CSA Steaua va dori să promoveze în Liga a doua.

Dragomir este convins că cei de la Armată nu vor găsi un investitor potent din punct de vedere financiar, care să fie dispus să-și riște bani cu echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. Fostul șef de la LPF îl laudă pe Florin Talpan, pe care-l consideră cel mai bun jurist din România.

Războiul ăsta între Gigi Becali și CSA Steaua nu face deloc bine fotbalului românesc. S-a ajuns la dușmănii mult prea mari, iar suporterii sunt prinși la mijloc. Unii țin cu o echipă, iar alții cu alta și nu este deloc bine.

După părerea mea Gigi Becali a greșit că nu și l-a atras de partea lui pe Talpan încă de acum 10 ani. Gigi l-a subestimat pe Talpan și uitați ce dușman și-a făcut. Talpan este unul dintre cei mai buni juriști ai României, iar cine nu recunoaște acest lucru, atunci nu are rost să mai discutăm. Dacă nu era Talpan, CSA nu câștiga atâtea procese.

Acum este târziu ca Gigi și Talpan să facă pace. Însă, ce se vor face ei în liga a doua? Acolo este nevoie de banii lui Gigi deoarece CSA Steaua nu se pot duce în liga a doua fără patron. Cine este nebun să își toace atâtea milioane la fotbal? O să vedeți voi că atunci cele două tabere vor face pace”, a spus Dragomir la Prosport.

Gigi Becali a preluat Steaua în 2003 și a pierdut procesul cu Armata, în urmă cu câțiva ani, și dreptul de a mai folosi numele ”Steaua București”, astfel că a fost nevoit să schimbele numele echipei sale în FCSB. Între timp acesta a pierdut și procesul pentru marcă și palmares.

Mihai Stoica, atac la fanii CSA Steaua

MM nu i-a iertat pe suporterii de la Peluza Sud Steaua, care în prezent susțin echipa Armatei. Mihai Stoica le-a reamintit acestora faptul că până acum câțiva ani susțineau echipa lui Becali.

Există o facțiune a galeriei vechi, care se bucura nemaipomenit la meciul cu Ajax, iar acum susține o echipă în din Liga a 4-a”, susține MM Stoica.

În momentul în care Gigi Becali a pierdut dreptul de a folosi numele ”Steaua București”, ultrașii de la Peluza Sud Steaua și Peluza Nord Steaua au decis să nu mai meargă la meciurile FCSB.

După decizia instanței, CSA a decis să reînființeze echipa de fotbal a clubului. Dacă ”Sudul” a decis să meargă să susțină CSA Steaua, cei de la nord au rămas neutri.

Gigi Becali suspină după cele două galerii

Becali suspină după atmosfera pe care o făceau cei din Peluza Nord Steaua și Peluza Sud Steaua la meciurile echipei sale și este convins că aceștia vor reveni alături de formația pe care o finanțează.

Mie îmi pare rău de un singur lucru, că am pierdut suporterii. De fapt nu am pierdut suporterii, galeria, la ei mă refer, ultrașii. Într-adevăr era frumos cu ei. Făceau atmosferă frumoasa, era altceva.

Dar o să revină ei. O să își dea seama că eu fac performanță. Ei nu pot să stea fără fotbal, ei sunt nebuni după fotbal și o să își dea seama și o să revină”, a spus Becali, în urmă cu ceva timp.

Etichete: csa steaua , dumitru dragomir , gigi becali , fcsb , fcsb steaua , razboi becali armata


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”