Dragoș Grigore / Foto : Sport Pictures

Dragoș Grigore, indiferent la o schimbare de antrenor la Rapid: ”Jucăm ce ni se cere și atât!”

articol scris de Digi Sport
26.02.2022, 23:30
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Rapid a remizat cu Dinamo, scor 1-1, la derby-ul etapei cu numărul 28 din Liga 1, care s-a disputat pe Arena Națională, într-o atmosferă incendiară.

Dragoș Grigore, indiferent la o schimbare de antrenor la Rapid: ”Jucăm ce ni se cere și atât!”

Dragoș Grigore a mărturisit că după prestația giuleștenilor la meciul cu Dinamo, Rapid ar fi meritat să câștige partida, însă greșelile individuale i-au costat un gol pe alb-vișinii.

Grigore spune că, deși nu mai are nicio șansă la play-off, Rapid va da în continuare tot ce are mai bun până la finalul sezonului.

În ceea ce privește o schimbare la nivelul băncii tehnice, Dragoș Grigore a mărturisit că acest lucru nu ar trebui să conteze prea mult pentru jucătorii de la Rapid pentru că treaba acestor este să respecte indicațiile antrenorului, oricare ar fi acesta, și să dea tot ce pot pe teren.

Din teren, eu cred că am fi meritat să câștigăm. Asta a fost istoria azi. Nu mai avem șanse la play-off. Și înainte erau mici, dar am încercat să luptăm până la final, dar cu aceste rezultate, ne-am pierdut speranța. Vom juca în continuare pentru orgoliul nostru, iar, la final, când se va trage linie, să fim mulțumiți.

Ne-am fi dorit mai mult, dar atât s-a putut. Nici nu am văzut golul. Au fost neînțelegeri între noi, bâlbâieli, apoi o degajare exact în pieptul lui Matei. Așa a fost să fie. Dacă am ști unde ar fi ambiția, am fi făcut ceva și am fi făcut ceva să avem mai multă. Nu știu care e motivul, dar aș vrea să spun că în seara asta toată lumea s-a dăruit 100%.

Unii au putut mai mult, alții mai puțin. E păcat pentru suporteri. Au venit alături de noi oriunde în număr foarte mare, ne-au susținut de la început la final. Am încercat să îi facem fericiți, le înțelegem supărările. Poate noi suntem mai supărați, dar mergem mai departe. E adevărat că ne batem la retrogradare.

Sunt nouă meciuri în care nu am reușit să câștigăm. Nu putem să continuăm cu rezultate de egalitate sau înfrângeri, e nevoie și de victorii. Le vom pune pe toate cap la cap, vom vedea ce nu a mers și vom vedea cum putem scoate maximum începând cu etapa următoare. Referitor la ce se va întâmpla cu antrenorul, nu e problema mea.

Noi trebuie să jucăm ce ni se cere și atât tot. Sunt probleme pe care pe noi ne depășesc. Nu e nevoie să mai spun cine a câștigat duelul galeriilor. Suporterii Rapidului au fost cei mai buni. E posibil orice. Îmi doresc să duc la bun sfârșit acest campionat și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Dragoș Grigore.

VIDEO Rezumatul partidei Rapid - Dinamo 1-1

Etichete: liga 1 , rapid , dinamo , dragos grigore


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Nu a mai jucat de nouă luni, iar Carlo Ancelotti l-a anunțat titular: ”Suntem cu toții încântați”

Citeşte şi

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

Prima reacție a lui Bogdan Lobonț, după comunicatul lui Dan Șucu: ”Vă spun sincer”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vine pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”