Gigi Becali și Helmuth Duckadam / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Duckadam îl contrazice pe Becali în ceea ce privește fotbalul feminin. Episod cu fiica sa în prim-plan: "Asta mă deranjează"

28.01.2020, 20:25
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Helmuth Duckadam își contrazice patronul în ceea ce privește poziția referitoare la fotbalul feminin. Președintele de imagine de la FCSB are o cu totul altă opinie.

În direct la Fotbal Club, Duakadam a povestit un episod care a avut-o protagonistă chiar pe fiica sa.

"Declaraţia patronului n-o comentez. În schimb, pot să am o poziţie legată de fotbalul feminin. Eu, când am activat la fabrica de mobilă din Arad, evoluam în divizia C şi aveam o echipă de fete în divizia A şi echipa era în primele 5 locuri.

Dacă mergi la Campionatul Mondial de haltere, judo, nu văd de ce fetele nu ar putea să joace şi fotbal. Că patronul gândeşte altfel aceste lucruri, e poziţia dânsului.

Singurul lucru care mă deranjează e când se impune ceva fără să se discute. Ar fi frumos ca fotbalul feminin să se dezvolte, pe cale naturală, nu forţând. Adică vii tu, FRF, care nu-mi dai niciun ban, din contră, mă taxezi pe unde mă prinzi, îmi închizi stadionul să joc fără spectatori, deci nu mă laşi să iau bani...

Eu, când am stat în America, mergeam seara în parc, unde vedeam mai multe echipe la antrenamente decât băieţi. Dar FRF trebuie să se ocupe mai întâi de infrastructură.

Şi fata mea, când era mai mică, acum un an-doi, a zis: tata, vreau şi eu să merg la fotbal. Unde să o duc la fotbal? Habar n-am. Există undeva pe la Orhideea un teren...", a explicat Duckadam la Fotbal Club.

Gigi Becali, derapaje sexiste, după ce a aflat de obligativitatea înființării de echipe feminine

În ultimul an, Gigi Becali a avut mai multe remarci sexiste, după ce a aflat că formațiile din Liga 1 vor fi obligate să aibă și echipe feminine.

"Să facă femeia fotbal, box, să poarte pantaloni, bărbatul să fie în fustă, așa fac ei moda pe la Londra. Bărbatul e creat după chipul lui Dumnezeu. Ce se vrea? Se vrea batjocorirea bărbatului, asta e intenția Satanei! Bărbatul să fie schimonosit, să se minimalizeze familia.

Aia nu mai e familie, că familia nu mai are cap. Să nu mai facem Teologie, hai! Fac parteneriat cu echipă de fotbal feminin! Fac, ce să fac? Nu mă cert cu Federația. O să schimb eu lumea?

Nu vreau să mă implic prea mult. Dau niște bani, gata. Dacă-i dă cu mingea în țâță, ce fac? Au sutien? E bine atunci! Mai glumim, nu mai fiți așa serioși. Ați fi în stare să nu ne dați licența și dacă nu mergem la meciuri", a spus Becali la Pro X.

În iulie 2019, Gigi Becali a amenințat FRF cu judecata dacă va fi obligat să-și facă echipă feminină de fotbal

În iulie 2019, FRF a decis ca toate echipele din Liga 1 să fie obligate să aibă și echipe feminine de fotbal. Totul se va implementa începând cu sezonul 2021-2022. Ideea lui Răzvan Burleanu vrea să vină în concordanță cu fotbalul mare din vest, acolo unde fotbalul feminin se află la un nivel destul de ridicat.

Cluburile care vor refuza să îşi facă echipe de fotbal feminin nu vor primi licenţa pentru echipa de fotbal masculin. La noi în țară, fenomenul e aproape inexistent.

Inițial, Gigi Becali a anunţat că se va retrage din fotbal dacă FCSB va fi obligată să îşi facă echipe de fotbal feminin, iar apoi a spus că va da Federația în judecată.

Etichete: helmuth duckadam , gigi becali , fotbal feminin , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Conducerea Farului a reacționat, după ce a aflat de planurile lui Gigi Becali

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Citeşte şi

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Victor Pițurcă a auzit că Florinel Coman pleacă în Qatar și l-a atenționat pe fotbalistul de la FCSB

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală