Dumitru Dragomir / Foto: captură Digi Sport

Dumitru Dragomir le-a găsit echipă celor patru ”renegați” de la FCSB: ”Se bat la titlu”

articol scris de Digi Sport
05.12.2023, 08:05
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al LPF (77 de ani), a reacționat, după ce Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a anunțat că nu se va mai baza pe Andrea Compagno (27 de ani, Cristi Ganea (31 de ani), Dorin Rotariu (28 de ani) și Valentin Crețu (28 de ani).

Decizia lui Gigi Becali a venit în urma jocului pierdut de formația sa pe teren propriu cu Oțelul Galați, scor 0-2, în etapa a 18-a a SuperLigii.

Dumitru Dragomir îi propune pe cei patru ”renegați” de la FCSB unui alt club din SuperLigă

Dumitru Dragomir a spus că cei patru jucători pe care Gigi Becali nu-i mai vrea la echipă s-ar putea impune cu ușurință la FC Voluntari, formația de pe locul 12 din SuperLigă. Fostul șef de la Ligă este convins că ilfovenii s-ar bate la câștigarea campionatului cu Compagno, Ganea, Rotariu și Crețu în echipă.

O să vorbesc cu ăștia de la Voluntari, cu Dan președintele, să le facă o propunere să-i aducă pe toți patru. Fac pariu pe cât vrei că la anul Voluntariul se bat la titlu.

Trag la titlu la anul, la Voluntari. Îl sun pe Dan Leasă sau pe Nețoiu, că ei îs ăia care dictează, să vorbească cu primarul, să-i ia el imediat de la Steaua (n.r. FCSB)”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Gigi Becali face ”curățenie” la FCSB: ”Vor pleca”

Vor pleca trei jucători. Sunt doi pe care i-am luat acum... Sunt un idiot că nu-mi dau seama că dacă e prost și nu-l vrea nimeni, cum să joace la mine? Rotariu, Ganea, Compagno, Crețu, al patrulea. Nu contează Crețu, nu poți să-i pui în cârcă lui Crețu.

Băi, Rotariule, dacă ești atacant... Era mingea la el, du-te, bă, că ești tânăr... Pac, în spate la fundașul central. Urci cu mingea în dinți, cum s-o dai la fundaș? Ai ceva la cap?”, a spus Gigi Becali.

VIDEO Rezumat FCSB - Oțelul 0-2

Imagini de colecție! Momente memorabile cu Gigi Becali, de când a preluat-o pe FCSB și până în prezent

Galerie Foto

Gigi Becali a devenit principalul acționar al FCSB-ului în 2003, însă a investit în gruparea roș-albastră încă din 2000. 

Momente precum cel în care s-a afișat cu fularul lui Dinamo sau cel în care a dat cu apă sfințită pe străzile Bucureștiului, dar și cele în care a făcut show la conferințele de presă, pot fi văzute în galeria FOTO de mai sus. 

  • FCSB a cucerit 12 trofee cu Gigi Becali la cârma echipei: de 5 ori titlul, de două ori Cupa României, de trei ori Super Cupa României și de două ori Cupa Ligii. 

Etichete: dumitru dragomir , gigi becali , dorin rotariu , valentin cretu , cristi ganea , andrea compagno , renegati fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Dan Petrescu a recunoscut! Ce a spus despre Gigi Becali, după ce FCSB a ieșit campioană

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”