Golofca a marcat un supergol cu Dunărea Călărași

Dunărea Călărași - FC Botoșani 0-2 | Liviu Ciobotariu, uluit de golul lui Golofca. Ce spune de plecarea lui Fabbrini

14.05.2019, 20:52
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

VIDEO Dunărea Călărași - FC Botoșani 0-2 | FC Botoșani și-a luat revanșa în fața Dunării Călărași. După ce pierduseră cu 1-2 meciul anterior cu echipa lui Alexa, moldovenii s-au impus acum cu 2-0 și i-au trimis pe dunăreni mai aproape de Liga secundă.

"Nu a fost o victorie lejeră, ci una muncită. Am venit motivați să luăm 3 puncte și îi felicit pe jucători. Le-am spus că e un meci important pentru evitarea retrogradării și cred că șansele să mergem la baraj sau în liga a doua sunt mult mai mici, dar trebuie să fim atenți pentru că se poate întâmpla orice.

Sunt bucuros, a fost un meci destul de echilibrat, iar execuția lui Golofca a adus liniște. Puteam să mai marcăm pe contraatac, dar am avut și probleme în defensivă, pentru că puteam primi gol. Dacă ei marcau, jocul era mult mai greu pentru noi", a spus Liviu Ciobotariu.

Antrenorul botoșănenilor a rămas mască la execuția elevului său, Cătălin Golofca. Fostul mijlocaș de la FCSB a prins un șut de zile mari, cu exteriorul, iar mingea s-a dus glonț în vinclu, fără nicio șansă pentru portarul Cătălin Straton.

"Da, a fost o execuție senzațională, mai încearcă el la antrenament, de data asta i-a ieșit. E un jucător de valoare, cu capacitate mare de efort, mă bucurt pentru el și îl felicit pentru golul marcat", a spus Ciobotariu.

FC Botoșani va pierde cel puțin 3 jucători în vară

Pentru sezonul viitor, FC Botoșani va rămâne fără cel puțin trei jucători: Lorand Fulop, Fabbrini și Oaidă. În cazul primului, Ciobotariu a dezvăluit cât îl va mai folosi, având în vedere că în această săptămână va semna cu Academia Pușkaș.

"Știam, am vorbit cu domnul Iftime înainte de joc, mi-a dat acordul ca Fulop să meargă la Academia Pușkaș, însă trebuie să mai aibă răbdare pentru că Mihai Roman a primit galben și nu va juca în meciul următor, iar cel mai probabil după meciul de la Mediaș va pleca. Am discutat cu el înainte de meci, e un băiat de caracter, știa că va pleca și i-am spus să dea totul pe teren. A făcut-o și îl felicit, a făcut un efort mare, a și marcat", a precizat Ciobotariu.

"E o ofertă, încă nu am semnat, eu vreau să plec, dar eu sper să se finalizeze săptămâna aceasta", a spus și Lorand Fulop.

Dacă Fulop e ca și plecat, Diego Fabbrini e și el pe punctul de a spune adio echipei. Playmakerul botoșănenilor este unul dintre cel mai bine cotați jucători ai moldovenilor, iar Mircea Rednic și-a exprimat deja dorința de a-l aduce la Dinamo.

"Cu Diego e altă situație. E la final de contract, dar e un caracter foarte bun. Cand mai ai două săptămâni de contract și să joci foarte bine și să fii concentrat pe ce ai de făcut, e dovadă de carater, mai ales că a jucat în stânga, având în vedere că el preferă inter, asta înseamnă caracter.

Vom vedea, vom avea probleme sezonul viitor, pentru că sunt foarte mulți jucători care vor pleca. Încercăm mai întâi să fim salvați matematic, iar apoi să ne uităm după jucători pentru că avem nevoie să completăm lotul", a încheiat Liviu Ciobotariu.

În etapa viitoare, FC Botoșani va juca împotriva lui Gaz Metan Mediaș.

VIDEO cu rezumatul meciului Dunărea Călărași - FC Botoșani 0-2:

Etichete: diego fabbrini , transferuri botosani , lorand fulop , dunărea călărași fc botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Clasamentul din play-out, după ”U” Cluj - Dinamo: ”Câinii roșii” au urcat pe loc de baraj. Programul meciurilor rămase

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a ratat victoria cu ”U” Cluj: ”Aceeași poveste în fiecare săptămână”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”