George Țucudean, atacantul de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Exclusiv După Giedrius Arlauskis, va pleca și George Țucudean de la CFR Cluj! Nu mai intră în calculele lui Petrescu

28.06.2020, 18:48
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Giedrius Arlauskis (32 de ani) va bifa azi ultimul meci în tricoul celor de la CFR Cluj, contra Craiovei. Pentru campioana României, aceasta nu va fi singura pierdere, deoarece și George Țucudean (29 de ani) i-a anunțat pe șefii clubului că nu mai vrea să continue.

Dan Petrescu știe de ceva timp de cele două pierderi, dar nu are ce face. Portarul lituanian a semnat deja cu Al Shabab, așa cum digisport.ro te-a anunțat deja, în timp ce atacantul nu are vreo ofertă concretă, dar se pare că nici nu-i mai priește în Gruia.

Țucudean s-a antrenat zilele acestea cu echipa, dar nu a mai intrat deloc în calculele ”Bursucului”, chiar dacă acesta, la nivel declarativ, a susținut altceva.

Ce atacant își ia CFR Cluj după despărțirea de Țucudean

CFR Cluj ar putea să-l înlocuiască pe George Țucudean (29 de ani) cu ghanezul Mumuni Shafiu (25 de ani). 

Mumuni Shafiu a dat probe la CFR în februarie, dar pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap.

Atacantul a explicat în țara natală că a rămas în atenația CFR-ului: "Am fost în România și am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câțiva jucători din Argentina și Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19.

Președintele m-a sunat și m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului", a spus Mumuni Shafiu, pentru modernghana.com.

Mumuni Shafiu este legitimat la Ashanti Gold, echipă din prima ligă a Ghanei, fiind chiar căpitanul formației. Conform Transfermarkt, Shafiu are o cotă de piață de 75.000 de euro.

Bălgrădean se antrenează deja cu CFR Cluj. El va fi înlocuitorul lui Arlauskis

Cristian Bălgrădean (32 de ani) va deveni de la 1 iulie 2020 jucătorul celor de la CFR Cluj. Goalkeeper-ul a primit însă acceptul celor de la FCSB de a face mai devreme joncțiunea cu noua echipă. Asta și pentru că Arlauskis se află pe picior de plecare.

Bălgrădean a fost chemat acum trei săptămâni de către oficialii roș-albaștrilor pentru a intra în carantină în cantonamentul de la Berceni, alături de ceilalți ”renegați”, printre care se afla și Adi Popa.

Până la urmă, diriguitorii FCSB-ului au ajuns la concluzia că toate aceste frecușuri nu-și mai au rostul, mai ales în condițiile în care la Bălgrădean lucrurile erau destul de clare.

De ce a forțat Bălgrădean plecarea la Cluj mai devreme

Așa se face că într-un final, după mai multe zile de chin, Bălgrădean a primit o foaie oficială pentru a putea pleca la Cluj și a intra în programul de pregătire impus de Dan Petrescu.

Portarul a forțat plecarea, mai ales că și ”Bursucul” i-a transmis asta. Totul pentru că Giedrius Arlauskis va pleca de la echipa campioană la finalul acestei luni, pentru a se alătura nouu sale echipe Al Shabab, din Arabia Saudită.

Etichete: dan petrescu , transferuri cfr cluj , george tucudean , cristian balgradean , giedrius arlauskis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”