Gică Hagi, alături de fiul său, Ianis

După Răzvan Marin, și Ianis Hagi poate rata prezența la Euro 2019 U21! ”Am înțeles că se transferă”

21.05.2019, 15:39
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Mirel Rădoi (38 de ani) primește vești proaste una după alta. După ce, în spațiul public, a apărut informația că Răzvan Marin (22 de ani) are șanse extrem de mici de a fi prezent la Euro 2019 U21, dezvăluită de Adrian Boingiu, ”secundul” selecționerului, se pare că și Ianis Hagi (20 de ani) are aceeași soartă! Cel puțin asta susține Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș.

Oficialul grupării ardelene este convins că noul mijlocaș ofensiv al celor de la FCSB poate profita din plin de această șansă. ”Darius Olaru este un băiat serios. Campionatul European poate fi pentru el o rampă de lansare, dacă nu vin Răzvan Marin și Ianis Hagi. Am înțeles că Ianis se poate transfera, așa că Olaru poate juca foarte bine pe acel post, în locul lui Hagi”, a spus Mărginean pentru Look Plus.

Viitorul - Astra, finala Cupei României, care se va disputa sâmbătă, 25 mai 2019, de la ora 20:00, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.
Meciul va putea fi urmărit și în aplicația LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Mărginean susține că deține informația transferului lui Ianis Hagi de la Cristian Bivolaru, președintele celor de la Viitorul. ”Am înţeles că se transferă şi nu-l lasă echipa de club, pentru că în acea perioadă au pregătiri. Eu ştiu că în proporţie de 99% e transferat şi el!

Vă poate spune domnul Bivolaru unde se transferă. Eu cred în cuvintele acelui om! N-am fost curios să aflu echipa, pentru că nu e treaba mea”, a adăugat Ioan Mărginean.

Programul României la EURO 2019, Grupa C

România U21 - Croația U21 va fi meciul de debut al elevilor lui Mirel Rădoi şi se va desfăşura în San Marino, la Serravalle, pe cel mai mic stadion dintre cele care vor organiza meciurile de la acest turneu final, puţin peste 6.000 de locuri. Acesta va avea loc pe pe 18 iunie. Următoarea partidă va fi pe 21 iunie, împotriva Angliei, în timp ce ultima partida o vom disputa cu Franța.

  • 18 iunie: ROMÂNIA – Croația (Serravalle, 19:30), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
  • 21 iunie: Anglia – ROMÂNIA (Cesena, 19:30), Franța – Croația (Sarravalle, 22:00)
  • 24 iunie: Croația – Anglia (San Marino, 22:00), Franța – ROMÂNIA (Cesena, 22:00)

Partidele de la Euro U21, din 2019, vor avea loc în şase oraşe: Trieste, Udine, Cesena, Bologna, Reggio Emilia şi Serravalle (San Marino).

Ultimul meci al lui Ianis Hagi la Viitorul în Liga 1? Ce a spus Gică Hagi de transfer, după victoria de la Craiova

Gică Hagi (54 de ani) a păstrat suspansul legat de această chestiune, dar a spus că va vorbi mai multe după finala Cupei României, care se va disputa fix peste o săptămână. ”Mai avem finala Cupei României și nu discutăm acum de plecări. Trebuie să tratăm lucrurile în liniște, să avem o conectare foarte bună în această săptămână și să încercăm să câștigăm.

Ar fi extraordinar pentru noi să luăm încă un trofeu la 10 ani de la înființare”, a spus Gică Hagi, la finalul partidei de la Craiova, ÎN DIRECT la emisiunea ”Digi Sport Special”. 

Etichete: ianis hagi , mirel radoi , ioan marginean , lot romania euro 2019 u21


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Alex Crețu a semnat, după ce a ales din trei oferte din SuperLigă

Gică Hagi i-a găsit la Steaua înlocuitor lui David Kiki, transferat de FCSB: ”A fost cel mai bun”

Renunță la Florinel Coman? Noua țintă a qatarezilor: un fotbalist de 55.000.000€

Video&Foto Răzvan Lucescu a ”rupt” ringul de dans după ce PAOK a câștigat titlul. Imaginile care i-au surprins pe fani

Citeşte şi

Exclusiv Gică Hagi, despre Ianis: ”Dacă aş antrena o echipă mare, primul pe el l-aș transfera!”

Lovitură pentru Ianis Hagi! A fost pus pe lista de transferuri pentru a-i face loc jucătorului care i-a luat numărul

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ofertele pe care le-a refuzat noul pariu al lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Stațiunea din România pe care mulți au uitat-o, dar e la mare căutare acum. Prețuri mici, condiții bune citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc