Dusan Uhrin, nervos la finalul meciului dintre Dinamo și Sepsi/ Foto: Sport Pictures

Dusan Uhrin a anunţat că Dinamo va mai aduce un atacant. Ce a spus despre şansele la play-off

30.01.2020, 14:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dusan Uhrin consideră că şansele lui Dinamo de a se califica în play-off-ul Ligii 1 sunt minime şi a vorbit din nou despre problemele financiare ale "alb-roşiilor".

"Când am venit la Dinamo echipa se afla într-o perioadă foarte grea, acum e un pic mai bine, dar nu e suficient pentru mine. Încercăm să dăm tot ce putem mai bine. Mai avem încă mici şanse de calificare în play-off, mai mult teoretice, pentru că trebuie să câştigăm toate cele patru meciuri.

În ceea ce priveşte partea financiară, nu o cunosc. E o situaţie foarte grea, dar nu vreau să discut pentru că sunt concentrat pe joc. E o situaţie foarte grea. Eu nu sunt tipul de om care să se gândească zilnic că nu avem bani, că avem probleme, sunt concentrat pe munca mea, pentru că dacă ar fi aşa, aş fi într-o situaţie foarte grea", a afirmat Uhrin.

Dinamo, la şapte puncte distanţă de play-off

Antrenorul ceh a găsit şi un atacant pe care doreşte să-l transfere la Dinamo.

"Am unele probleme de lot, dar încerc să le rezolv. În ceea ce îi priveşte pe jucătorii nou-veniţi mă voi decide mâine. Lazăr este puţin mai jos cu pregătirea fizică şi cred că este puţin cam târziu să fie folosit în primul 11, dar cred că în două săptămâni va fi apt să joace toate cele 90 de minute.

Am găsit şi un atacant şi sper ca în câteva zile să reuşim transferul său. Acum îi avem pe Popa şi Perovic, este important pentru mine să am minimum patru. Montini nu ştiu sigur când va fi gata să joace", a mai spus Uhrin.

Dinamo va juca primul meci oficial din 2020 în Ştefan cel Mare, contra Astrei.

"Astra este o echipă foarte bună, noi respectăm pe toată lumea. Au trei jucători foarte buni în faţă, Alibec, Budescu şi Fatai, şi un bun fundaş central, Tamaş. Dar noi trebuie să rămânem concentraţi pe echipa noastră şi trebuie să fim concentraţi toate cele 90 de minute, pentru că s-a dovedit că ne pierdem concentrarea pe ultimele minute de joc.

Eu cred că suntem pregătiţi pentru un joc bun. Ştiu că şi Astra are probleme cu banii, dar nu chiar atât de mari", a declarat Dusan Uhrin.

Dinamo e pe locul 9 în Liga 1, cu 28 de puncte, şapte în spatele locurilor de play-off.

Dinamo - Astra Giurgiu va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 20:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro.

Etichete: dinamo astra , dusan uhrin , dusan uhrin dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură