Constantin Budescu, felicitat de Cordea și de colegi după golul cu Chindia, 0-1 / Foto: Sport Pictures

”E exact ce-mi place mie! Fantezie și tupeu fotbalistic”. Constantin Budescu, lăudat după revenirea la FCSB

articol scris de Digi Sport
07.10.2021, 11:25
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Edi Iordănescu a adus o schimbare la FCSB, iar ‘roș-albaștrii’ au patru victorii consecutive în Liga 1 și cel mai bun atac din campionat.

Fostul internațional Marcel Răducanu (66 de ani) este convins că Edi Iordănescu poate construi o echipă de top la FCSB, dacă va primi timpul necesar.

Răducanu: "FCSB să fie ca o familie și vor avea succes"

Marcel Răducanu salută revenirea lui Constantin Budescu (32 de ani) în Liga 1, un jucător pe care îl apreciază foarte mult.

”Budescu nu prea a jucat în ultimul timp. A fost tot timpul plecat și e mai mereu pe drumuri. Nu pot să zic că e într-o formă deosebită. Sigur, este un jucător bun care joacă și pentru spectatori.

E exact ce-mi place mie. Jucători de ăștia iubesc eu, care au fantezie și tupeu fotbalistic. Care driblează cum făceam și eu, dau pase decisive, sunt inteligenți în joc. Dacă e pregătit bine sigur o să ajute foarte mult echipa.

Eu îl respect pe Iordănescu și țin la Edi. E un băiat inteligent și știu că poate dacă este lăsat să își vadă de treaba lui. Să nu se mai amestece nimeni în tactica și jocul lui. Nu știu dacă o să ia campionatul anul ăsta că sunt prea multe puncte diferență dar eu zic că poate dacă i se dă mână liberă să facă o echipă bună în doi-trei ani.

Trebuie lăsat să construiască o echipă cu jucători care evoluează și pentru antrenor, nu doar pentru ei, ci și pentru public. Să fie ca o familie și vor avea succes", a spus Marcel Răducanu, pentru Fanatik.

În etapa a 12-a din Liga 1, FCSB o va înfrunta pe CS Mioveni, la Buzău, sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1.

Problemele de lot cu care se confruntă Edi Iordănescu: ”Sunt 12 jucători mari și lați”

Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, este complet refăcut după accidentarea suferită în urmă cu mai bine de o lună și va prinde primele minute în amicalul cu Astra Giurgiu, programat sâmbătă. În schimb, Edi Iordănescu susține că plecarea mai multor jucători la loturile naționale, plus absențele lui Octavian Popescu, Florinel Coman și Sorin Șerban, în continuare accidentați, i-au dat peste cap planurile în această pauză competițională.

”Tavi Popescu e în afara programului, sunt șanse mari ca de săptămâna viitoare să reînceapă și el integrarea, iar la Coman cu toții știm că durează mai mult. Sunt 12 jucători mari și lați în procesul de pregătire, avem mulți plecați pe la echipele naționale sau sunt indisponibili.

Mai este și Șerban, care este un jucător important, îndeplinește acest rol de U21, dar a crescut, a făcut niște pași importanți și a apărut în primul 11 și poate fi oricând o soluție, bineînțeles că și pe el îl așteptăm cât mai repede, dar cred ca e vorba de o lună, o lună și un pic.

Perioadele astea îmi erau foarte utile, pentru a juca în regim de 11 la 11, să lucrăm tactic, compartimental, să creăm anumite tipare, din păcate trebuie să ne adaptăm. Jucăm cu Astra sâmbăta, nu avem niciun fundaș stânga, încercăm să improvizăm.

Vom avea trei rezerve pentru jocul ăsta. Asta este, ne asumăm, cele două Întreruperi de când am venit și până acum, victoriile chit că unii spun că au fost chinuite, ne-au adus puncte. Sper că și după aceasta să avem aceeași eficiență, dacă va crește și exprimarea va fi un bonus”, a spus Edi Iordănescu, la emisiunea Liga DigiSport.

Etichete: liga 1 , edi iordanescu , budescu , marcel raducanu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”