Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre la antrenamentul echipei / Foto: Captură Digi Sport

E gata! Șumudică a semnat rezilierea, după care a părăsit orașul

articol scris de Digi Sport
28.08.2021, 18:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Marius Șumudică s-a despărțit în mod oficial de CFR Cluj în cursul zilei de sâmbătă, după care a plecat spre București.

Antrenorul care l-a supărat pe patronul Ioan Varga după ce a ratat prezența în grupele Europa League s-a despărțit definitiv de CFR Cluj. Marius Șumudică a semnat rezilierea contractului în jurul orei 17:30, după care a plecat cu mașina personală spre București.

E gata! Șumudică a semnat rezilierea, după care a părăsit orașul

Din informațiile Digi Sport, Șumudică le-a transmis colaboratorilor din stafful tehnic că nu va mai sta nicio secundă la Cluj-Napoca, după modul în care a fost tratat de CFR. Vineri, CFR Cluj nu i-a permis lui Marius Șumudică să intre în bază pentru a conduce antrenamentul.

CFR Cluj îi va achita lui Marius Șumudică 300.000 de euro după despățirea prematură. Clubul s-a angajat să-i plătească întreaga sumă până la jumătatea lunii septembrie.

  • CFR Cluj-FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro

Galerie Foto

Andronache, șanse mari să fie pe bancă la CFR Cluj - FCSB

La meciul CFR Cluj - FCSB, pe banca ardelenilor are șanse mari să se afle Vergil Andronache, în prezent antrenor la CFR Cluj II, Liga 3. Fost secund al lui Edi Iordănescu în Gruia, Andronache a rămas la Cluj-Napoca pentru a conduce "sateliltul". Andronache a condus și FCSB într-o perioadă, din postura de principal.

Dan Petrescu și stafful său ar urma să semneze luni cu CFR Cluj. Campioana a dorit să termine legătura cu Șumudică, iar acum ar urma să fie înregistrat la LPF contractul lui Petrescu.

Jucătorii campioanei CFR Cluj au intrat sâmbătă după-amiază. în cantonament pentru meciul cu FCSB. 

CFR Cluj a emis un comunicat de presă sâmbătă

CFR Cluj a emis un comunicat de presă, sâmbătă, în care anunță că a demarat o anchetă ca urmare a incidentelor de la finalul meciului cu Steaua Roșie. Comunicatul a fost publicat la scurt timp după ce Șumudică a semnat rezilierea contractului.

Campioana nu a menționat nimic cu privire la despărțirea de Marius Șumudică: "Ca urmare a incidentelor petrecute joi seară, la finalul partidei CFR 1907 Cluj – Steaua Roșie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul CFR 1907 Cluj își cere scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noștri, reprezentanților mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, pentru incidentul petrecut între câțiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste orașului nostru și țării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acțiuni care nu ne onorează și nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului.

Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară și nu umbrește incontestabilele performanțe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală și era normal să fie rezolvate într-un alt mod.

În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit.

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, vă promitem, dragi CFR-iști, că ne vom îndrepta toată atenția spre fotbal. Duminică avem un meci important și avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși să fim din nou învingători", se arată în comunicatul CFR-ului.

Bătaie la vestiare după CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

Situaţia de la CFR Cluj a degenerat grav, joi noapte, după meciul cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2.

Scenele incredibile s-au petrecut la ceva timp după fluierul final şi au fost surprinse de sârbi, citaţi de sport.ro.

În incidentul de la vestiare au fost implicaţi juristul Ioan Ivașcu şi kinetoterapeuții Viorel Boncoi și Radu Pralea. Pe imaginile filmate se aud înjurături, iar o voce strigă să nu se mai lovească. Lucruile s-au calmat doar după intervenţia oamenilor de ordine care i-au despărţit pe bătăuşi.

Galerie Foto

Etichete: marius sumudica , antrenor cfr cluj , marius sumudica cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Oficial ”Pintilii din Franța” a fost dat afară. Echipa plătea 25.000€ amendă la fiecare meci

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Dan Șucu l-a ofertat pe Mircea Lucescu! Ce răspuns i-a dat marele antrenor

Citeşte şi

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”