Andrei Andonie Burca şi Florin Tănase au prins Echipa Etapei a 5-a / Foto: Sport Pictures

Echipa etapei a 5-a! Doar câte un fotbalist de la FCSB şi CFR Cluj între cei mai buni 11 jucători ai rundei

articol scris de Digi Sport
04.05.2021, 14:33
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

S-a încheiat jumătate din minicampionatul din play-off şi play-out, iar meciurile sunt cu adevărat încinse. Sistemul adoptat inclusiv pentru în play-out în acest sezon obligă echipele să nu-şi permită momente de respiro.

O rundă cu rezultate surprinzătoare, în care, printre altele, Poli Iaşi a demonstrat cu Astra, (scor 2-1) că nu a abandonat lupta pentru salvare, dar în care am avut şi derby-ul FCSB-CFR Cluj, scor 1-1, adică între echipele creditate cu cel mai mari şanse la titlu.

Liga Profesionistă a publicat astăzi care sunt jucătorii care au prins echipa etapei. În sistemul 3-5-2 avem jucători de la 9 echipe, Botoşaniul şi Poli Iaşi fiind echipele care au dat câte doi jucători. Iar antrenorul etapei a fost ales Emil Săndoi, cel care face un sezon remacabil pe banca tehnică a Chindiei.

Echipa ideală a etapei a 5-a din play-off şi play-out

Pap - Albentosa, Burcă, Bexevanos - Claudiu Belu-Iordache, Iacob, Passaglia, Ronaldo Deaconu - Adi Popa, Florin Tănase, Realdo Fili

PORTAR

Eduard Pap (FC Botoşani / 26 de ani) - A avut mai multe intervenţii bune, prin care a contribuit la succesul reuşit de FC Botoşani, unul prin care moldovenii rămân în lupta pentru locul al patrulea.

FUNDAŞI

Raul Albentosa (Dinamo / 32 de ani) - A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea rezultatului final. Dinamoviştii au câştigat trei puncte mari în lupta pentru atingerea obiectivului.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani) - A înscris primul gol din acest sezon, graţie căruia CFR şi-a păstrat prima poziţie în clasament.

Nikolaos Baxevanos (Poli Iaşi / 21 de ani) - Tânărul fundaş al ieşenilor a fost ca un zid în defensivă, iar în atac a pasat decisiv pentru golul al doilea reuşit de moldoveni.

MIJLOCAŞI

Claudiu Belu-Iordache (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A înscris golul victoriei cu FC Voluntari. A fost prima reuşită în tricoul sibienilor.

Paul Iacob (Chindia / 24 de ani) - Revenit în linia de mijloc, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din play-out-ul curent.

Pablo Passaglia (Poli Iaşi / 31 de ani) - A depus un efort fantastic la centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi. În plus, şi-a trecut numele şi pe tabela de marcaj.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 23 de ani) - Prinde pentru a treia rundă la rând echipa etapei, asta după ce a marcat un nou gol, al cincelea din afara careului mare în acest sezon.

ATACANŢI

Adrian Popa (Academica / 32 de ani) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A contribuit decisiv la prima victorie reuşită de ilfoveni în play-off.

Florin Tănase (FCSB / 26 de ani) - A înscris pentru a 22-a oară în ediţia curentă şi a ajuns la 75 de goluri marcate în 229 de meciuri disputate în CASA Liga 1.

Realdo Fili (FC Botoşani / 24 de ani) - Face un play-off perfect! A înscris pentru a patra oară în această fază superioară a competiţiei.

ANTRENORUL ETAPEI

Emil Săndoi (Chindia / 56 de ani - FOTO) - Dâmboviţenii sunt în mare formă! Au câştigat şi la Arad şi s-au distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului. De remarcat faptul că nu au încasat gol, fiind singura echipă din istoria play-out-ului care reuşeşte o asemenea performanţă în primele cinci runde.

Fotbaliştii aleşi MVP în meciurile din etapa a 5-a, play-off şi play-out:

De asemenea, au fost publicate şi numele celor opt jucători care au fost desemnaţi cel mai buni fotbalişti la meciurile disputate de echipele lor în etapa a 5-a din play-off şi play-out.

  • Ronaldo Deaconu (Gaz Metan), PLAY-OUT, Gaz Metan Mediaş - FC Argeş Piteşti 1 – 1.
  • Paul Iacob (Chindia), PLAY-OUT, UTA Arad - Chindia Târgovişte 0 – 1.
  • Hervin Ongenda (FC Botoşani), PLAY-OFF, FC Botoşani - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2 – 1.
  •  Răzvan Onea (Poli Iaşi), PLAY-OUT, Astra Giurgiu - CSM Politehnica Iaşi 1 – 2.
  • Claudiu Belu Iordache (FC Hermannstadt), PLAY-OUT, FC Voluntari - FC Hermannstadt 0 – 1.
  • Jonathan Morsay (Dinamo), PLAY-OUT, Viitorul Constanţa - Dinamo 1 – 2.
  • Adrian Popa (Academica), PLAY-OFF, Academica Clinceni - Universitatea Craiova 1 – 0.
  • Andrei Burcă (CR Cluj), PLAY-OFF, FCSB - CFR Cluj 1 – 1.

Etichete: lpf , echipa etapei , mvp liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Echipa etapei a 7-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Clubul care are trei jucători în primul 11 și nu e FCSB!

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă