Jucătorii Rapidului, în meciul cu FC Argeș, din Liga 1 / Foto: Sport Pictures

Echipa ideală a etapei cu numărul 4 din Liga 1. Rapid are cei mai mulți jucători

articol scris de Digi Sport
09.08.2022, 20:46
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei cu numărul patru din Liga 1, iar Rapid are cei mai mulți jucători.

Marius Măldărășanu, desemnat antrenorul etapei în Liga 1

Cel mai bun antrenor al rundei a fost desemnat Marius Măldărășanu (47 de ani), de la FC Hermannstadt, echipă nou-promovată care este neînvinsă după primele patru meciuri și ocupă locul trei în clasament.

Luni, echipa sibiană s-a impus cu FC Voluntari, scor 2-1, la Mediaș, în direct pe Digi Sport 1.

Rapid are cei mai mulți jucători în echipa ideală a etapei a patra - trei jucători. FCSB n-are niciun jucător remarcat, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova au câte un jucător.

Rapid și CFR Cluj sunt în fruntea clasamentului, cu câte 9 puncte.

Rezultatele înregistrate în etapa a patra din Liga 1

  • “U” Cluj – Petrolul 0-1
  • CS Mioveni – FCSB 1-1
  • Rapid – FC Argeș 2-1
  • Sepsi – UTA 0-0
  • Chindia – CFR Cluj 0-2
  • U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2
  • Hermannstadt – FC Voluntari 2-1
  • FC Botoșani – Farul 1-1

Echipa ideală a etapei cu numărul 4 din Liga 1

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) - Din nou, a făcut minuni în poarta giuleştenilor, apărând mingi decisive în momente cheie din joc.

FUNDAŞI

Mihai Butean (FC Hermannstadt/ 25 de ani) - A fost fundaşul dreapta cu cel mai bun index InStat - 235. Este jucător de bază în sistemul gândit de Marius Măldărăşanu.

Ionuț Balaur (CS Mioveni / 33 de ani) - Din nou, fundaşul argeşenilor a înscris în poarta roş-albaştrilor, golul său aducând grupării din Mioveni primul punct în acest sezon.

Marian Huja (Petrolul / 23 de ani) - Chiar de ziua sa, tânărul fundaş petrolist şi-a trecut în cont prima pasă de gol în Superliga României.

Florin Ștefan (Rapid / 26 de ani) - Revine la forma care i-a adus inclusiv convocari la prima reprezentativă. Pe lângă evoluţia consistentă din bandă, a reuşit şi o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova / 32 de ani) - A 300-a apariţie din cariera sa în prima ligă a fost una consistentă. A reuşit 10 recuperări, dintre care patru în jumătatea adversă.

Ovidiu Hoban (CFR Cluj / 39 de ani) - În ciuda vârstei, veteranul clujenilor arată o formă excelentă. A înscris în etapa precedentă, iar acum a reuşit două pase decisive.

Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 22 de ani) – O nouă prestaţie entuziasmantă! Este liderul surpriză din clasamentul golgheterilor.

ATACANŢI

Antonio Sefer (Rapid / 22 ani) - A înscris de două ori, de fiecare dată finalizând cu execuţii frumoase. A făcut cel mai bun meci din carieră.

Mihai Alexandru Roman (FC Botoşani / 30 de ani) - A înscris al 10-lea gol din 2022, an calendaristic în care şi-a relansat cariera la FC Botoşani.

Gheorghe Grozav (Petrolul / 31 de ani) - A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. A fost a 23-a reuşită din carieră în campionatul României.

Etichete: liga 1 , lpf , rapid , echipa ideala , etapa 4 liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Gigi Becali a râs în hohote: ”Îmi dă 30 de milioane. Eu vreau 35! M-am săturat, plec”

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Iacob, eroul arădenilor în prima repriză

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Citeşte şi

Bogdan Lobonț s-a enervat la conferința de presă: ”Nu puteți să-mi spuneți asta!”

Bogdan Lobonț a rupt tăcerea, după conflictul cu Ermal Krasniqi

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”