Edi Iordănescu / Foto: Captură Digi Sport

Edi Iordănescu a câștigat ”războiul” cu CFR Cluj la comisii! Antrenorul va încasa o mică avere de la fosta echipă

articol scris de Digi Sport
27.10.2021, 19:26
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Edi Iordănescu (43 de ani) este antrenorul care le-a adus al patrulea titlu consecutiv celor de la CFR Cluj. Actualul tehnician de la FCSB a părăsit gruparea din Gruia la finalul sezonului precedent și a apelat la comisii pentru a-și încasa restanțele financiare.

Decizia lui Edi Iordănescu de a părăsi CFR Cluj imediat după ce a câștigat campionatul a părut de neînțeles la momentul respectiv, însă motivele antrenorului de a nu-și mai prelungi contractul cu ardelenii au fost legate de bani. Așa cum digisport.ro a dezvăluit în exclusivitate, patronul Ioan Varga îi propusese tehnicianului, printre alte clauze, să renunțe la prima de titlu în valoare de 100.000 €.

Comisiile i-au dat dreptate lui Edi Iordănescu! Antrenorul lui FCSB trebuie să primească o mică avere de la CFR Cluj

Acest lucru l-a deranjat teribil pe Edi Iordănescu, chiar dacă ulterior i s-a spus că renunţarea la bonusul de campionat ar fi fost o glumă, și a plecat de la echipă. Mai mult, acesta a apelat la comisii pentru a-și recupera restanțele financiare. Pe lângă prima de titlu, ar mai fi fost vorba și despre trei salarii, astfel Iordănescu Jr. avea de încasat aproximativ 185.000 € de la CFR Cluj.

Comisiile au judecat cazul și i-au dat dreptate antrenorului FCSB-ului, anunță GSP.ro, iar CFR este bună de plată. Pe lângă acești bani, campioana trebuie să-i plătească în jur de 50.000 € și lui Alexandru Radu, secundul lui Iordănescu, care la rândul său a câștigat procesul.

  • 300.000 € a primit Edi Iordănescu în urma demiterii de la CFR Cluj, în primul mandat, după doar trei jocuri.

Singura variantă a celor de la CFR Cluj este să facă apel la TAS, însă este pare greu de crezut că ardelenii vor fi dispuși să plătească cheltuielile de judecată la Tribunalul din Lausanne, având în vedere că nu au achitat nici taxa de timbru pentru judecarea cazului în România, potrivit sursei menționate anterior.

Venirea lui Edi Iordănescu pe banca CFR-ului în decembrie 2020 a revitalizat total formația din Gruia. Aflată mult în spatele rivalei FCSB în acel moment, campioana a câștigat pe bandă rulantă și s-a încoronat din nou ”regina” fotbalului românesc.

  • 30 de meciuri, 21 de victorii, 5 remize și 4 înfrângeri este bilanțul lui Edi Iordănescu pe banca lui CFR, în perioada decembrie 2020-iunie 2021.

Etichete: edi iordanescu , antrenor cfr cluj , edi iordanescu cfr cluj , comisii edi iordanescu cfr , restante edi iordanescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă