Victor Piţurcă / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv Edi Iordănescu i-a răspuns lui Victor Pițurcă: "Am un defect: am prea multă moralitate și caracter"

articol scris de Digi Sport
14.01.2022, 07:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă. Acesta din urmă afirmase că Edi "n-are un psihic foarte puternic, își face bagajul și pleacă".

Declarația lui Pițurcă face referire la modul în care a plecat Iordănescu jr. de la FCSB fără să încaseze acea clauză de 500.000 de euro.

Edi Iordănescu: "Am și eu defecte: pentru fotbalul românesc, am prea multă moralitate și probabil prea mult caracter"

  • De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

"Știu declarația și, pentru mine, părerile lui nea Piți sunt și vor fi mereu foarte importante, pentru că e un antrenor de calibru, de la care pot învăța. Dar de data asta, realitatea e alta.

Mi-am asumat că, neterminând foarte multe proiecte, și cred că sunt două sau trei proiecte în care am plecat mai devreme, risc să pun o bilă neagră la imagine și la CV prin prisma faptului că lumea te judecă doar în ceea ce privește continuitatea.

Dar puțină lume știe prin ce treci și am zis că, decât să merg într-o direcție în care nu mai sunt perspective, pentru că anumite lucruri nu mai erau într-un mediu potrivit pentru atingerea obiectivelor, am considerat că mai bine pierd în ceea ce înseamnă capitolul imagine, dar rămân ancorat în ceea ce înseamnă principiile și valorile pe care le am.

Referitor la ce face referire nea Piți, cred că mai degrabă cu altceva are legătură, cu unul dintre defectele mele. Cum toți avem defecte, le am și eu pe ale mele și sunt importante: pentru fotbal, în special pentru cel românesc, am prea multă moralitate și probabil prea mult caracter.

Pentru că, oricum, nu s-a pus problema ca eu să încasez acea clauză, pentru că nimeni nu m-ar fi îndepărtat. Nu-mi face plăcere să vorbesc despre ce a fost. Deja e altcineva acolo, respect munca de acolo", a spus Edi Iordănescu la Digi Sport Special.

Victor Pițurcă se aștepta ca Edi Iordănescu să plece de la FCSB: ”Nu are un psihic puternic!”

Victor Pițurcă (65 de ani) nu a fost deloc surprins la auzul veștii că Edi Iordănescu și-a dat demisia de la FCSB. În viziunea sa, era doar o chestiune de timp până când tehnicianul avea să ia această decizie.

Fostul selecționer este de părere că Edi Iordănescu a venit nepregătit din punct de vedere psihologic la FCSB, iar acest lucru s-a dovedit a fi decisiv în relația cu Gigi Becali. 

Edi Iordănescu avea o clauză în contract, de 500.000 de euro, pe care i-ar fi încasat dacă patronul Gigi Becali l-ar fi dat afară de la club. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă omul de afaceri l-a atacat sistematic, la ”prins cu ușa” de fiecare dată când a avut ocazia și l-a determinat să renunțe de bună voie la funcția de antrenor.

Astfel, Edi Iordănescu a renunțat și la clauza de 500.000 de euro. Nu s-ar fi întâmplat niciodată acest lucru, dacă în locul său ar fi fost Victor Pițurcă. Antrenorul ține mult la înțelegerile contractuale și rar este văzut făcând compromisuri.

Victor Pițurcă îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să lucreze mai mult această latură psihologică și pe viitor să nu mai renunțe așa ușor la drepturile sale legale.

Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a fost declarația lui Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Etichete: victor piturca , edi iordanescu , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Zmeu în campionat, invizibil la națională”. Cel mai dur atac la Florinel Coman: ”Nu e în măsură să aleagă”

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă