Exclusiv El e eminenţa cenuşie de la CFR: "Titlul îi aparţine 100%. El a luat toate deciziile, el va numi noul antrenor"

01.06.2018, 23:19
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Marian Copilu este adevăratul conducător al CFR-ului. El va lua şi dificila decizie de a numi înlocuitorul lui Dan Petrescu.

Oficialii celor de la CFR Cluj caută de zor un nou antrenor, după ce Dan Petrescu a decis să accepte oferta din China. În pole-position se află Edward Iordănescu (39 de ani), dar și Victor Pițurcă (62 de ani).

”Cel care a condus întreaga strategie a celor de la CFR Cluj este un tip care nu este cunoscut, al cărui nume nu a fost făcut public niciodată până acum. Nu a condus nici Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara, ci este un prieten de-al lui MM Stoica, din perioada în care noi eram la Urziceni. Nu mai știu dacă acum mai este prieten cu MM, că sunt în tabere adverse.

Toate deciziile importante anul ăsta la club, de la achiziţii la politica de comunicare sunt luate de el. E vorba de Marian Copilu, numele lui poate nu spune nimic. Dacă CFR a câştigat campionatul, în mare măsură acest lucru i se datorează. El a decis și punerea tricolorului pe echipament. El va decide în proporţie de 100% noul antrenor. Așa se justifică și venirea lui Dan Petrescu la CFR, a lui Arlauskis, a lui Mara”, a dezvăluit Narcis Răducan, la ”Digi Sport Special”.

Legat de viitorul antrenor al celor de la CFR, Narcis Răducan a replicat: ”E o listă scurtă, unde apar Edi Iordănescu, Piţurcă, Şumudică, chiar şi Mandorlini. Din câte ştiu eu, cele mai mari şanse să ajungă acolo le are Edi Iordănescu!”, a mai spus Narcis Răducan, la Digi Sport, după care a continuat: ”Copilu şi-a făcut o introducere spectaculoasă în fotbal, acum trebuie să confirme. Dar el a demonstrat cât e de abil, tot ce s-a făcut la CFR e opera lui!

Nu provine din fotbal, ci din mediul de afaceri. Dar a stat mult pe lângă oameni din fotbal, a învăţat şi iată ce realizări are. De anul viitor va ieşi şi în presă, îşi va lua rolul de conducător în serios”, a mai precizat Răducan.

Iordănescu jr. a mai purtat tratative cu o echipă din Arabia Saudită şi se părea că va accepta oferta de un milion de euro pentru doi ani, nu neapărat pentru bani, ci pentru că tratativele cu CFR erau foarte întârziate şi se temea să nu rămână cu buza umflată, să piardă ambele echipe.

"De ce ai da tu o campioană care joacă în cupele europene pe o formaţie arabă? Poate iei dublu acolo, dar aici e performanţa. Acolo e incertitudine, nu știi peste cât timp îţi iei banii... Aici, CFR nu a arătat că nu îşi respectă angajamentele, e un club solid şi stabil financiar", a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Edi Iordănescu este liber de contract, după ce s-a despărțit de Astra, la începutul lunii aprilie. Ruptura dintre antrenor și club s-a petrecut în condiții amiabile și ambele părți au precizat la început că nu există niciun conflict. Cu toate astea, în ultimele zile pare să aibă loc un schimb de replici de la distanță între antrenorul 39 de ani și campioana din urmă cu doi ani.

În această vară, Edi Iordănescu s-a aflat şi pe lista celor de la Legia Varşovia, acolo unde a mai fost şi Gică Hagi.

6 echipe a antrenat Edi Iordănescu până acum: Steaua / FCSB (2010, 2011-2012 ca antrenor secund; interimar în 2010 pentru două meciuri, după plecarea lui Ilie Dumitrescu), FC Vaslui (2012 - antrenor secund în mandatul lui Marius Șumudică), ASA Tg. Mureș (2013 - antrenor principal), Pandurii Tg. Jiu (2014-2016 - antrenor principal), CSKA Sofia (2016 - antrenor principal) și Astra Giurgiu (2017-2018 - antrenor principal).

Etichete: cfr cluj , piturca , edi iordanescu , antrenor cfr cluj , iordanescu cfr cluj , iordanescu antrenor cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Motivul pentru care Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: ”Aș fi vrut o pauză mai lungă”

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”