Elias Charalambous, bucurie alături de fotbaliști / Foto: Sport Pictures

Elias Charalambous are un singur gând înainte de FCSB - Farul: ”Așa vedem situația”

articol scris de Digi Sport
26.04.2024, 15:18
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB va juca împotriva celor de la Farul Constanța sâmbătă, 27 aprilie, în derby-ul etapei cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii României.

Partida dintre FCSB și Farul Constanța se joacă pe 27 aprilie, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit pe Digi Sport 1, site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport de abonații RCS-RDS.

După două remize consecutive, Elias Charalambous nu concepe un nou pas greșit în play-off: vrea să câștige matematic titlul cu FCSB

Miza meciului este una uriașă pentru FCSB. În cazul în care va scoate cel puțin un punct în derby-ul cu Farul Constanța, formația antrenată de Elias Charalambous va deveni campioană.

O posibilă sărbătoare a titlului a fost amânată în ultimele două etape, când FCSB a remizat cu Rapid și Sepsi, ambele scor 2-2. Acum, tehnicianul nu mai concepe un nou pas greșit și anunță că jucătorii săi sunt gata să ”spargă gheața”. 

”Urmează un nou meci, împotriva unei formații care evoluează excelent și a făcut o treabă minunată în play-off. Același lucru este valabil și pentru echipa mea, care a arătat o atitudine excelentă. Sunt convins că va fi un meci excelent și vrem să câștigăm toate cele trei puncte pentru a ne încorona campioni.

Ținta noastră este să câștigăm toate meciurile, așa vedem situația. Repet, Farul este într-o formă excelentă și trebuie să fim în cea mai bună formă. Jucăm acasă, avem fanii de partea noastră, iar stadionul trebuie să fie plin. Este un moment bun și vrem ca totul să fie bine.

Mă știți foarte bine, eu nu vorbesc despre revanșă. Este un meci nou contra celor de la Farul și nu vreau să mă întorc la ceea ce a fost. Îl respect foarte mult pe Mister Hagi. Echipa lui este una care chiar joacă fotbal. Le place să aibă mingea, iar noi am jucat multe meciuri contra lor și știm la ce să ne așteptăm.

Avem o motivație mare, toată lumea din club vrea să câștigăm campionatul. Până nu luăm campionatul matematic, nu putem să ne bucurăm. Eu sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

Florinel Coman, Vlad Chiricheș, Luis Phelipe și Risto Radunovic sunt OUT pentru derby-ul cu Farul Constanța

Tot la conferința de presă, Elias Charalambous a fost întrebat, printre altele, despre jucătorii pe care nu se va putea baza la derby-ul împotriva lui Gică Hagi.

Tehnicianul liderului din SuperLigă a afirmat că, din cauza accidentărilor, nu va putea conta pe Florinel Coman, Vlad Chiricheș și Luis Phelipe. Ultimul jucător indisponibil este Risto Radunovic, care a văzut cartonașul galben în partida cu Sepsi și a ajuns la al patrulea astfel de avertisment în play-off, ceea ce i-a adus suspendarea.

”Florinel este OUT pentru acest meci. Chiricheș s-a operat și va fi mai devreme cu noi decât ne așteptam. Rar vezi un jucător cu un caracter precum al lui Chiricheș. Luis Phelipe va fi OUT și el. De asemenea și Risto Radunovic, care este suspendat”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă.

Etichete: superliga , elias charalambous , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cristi Balaj și-a dat acordul și revine în SuperLiga, la mai bine de o lună de la despărțirea de CFR

Ce au spus scoțienii despre viitorul lui Ianis Hagi, după ce au văzut evoluția românului cu Real Madrid

Foto A primit o minge direct în față, dar ce a urmat a făcut-o să devină virală instant

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

Citeşte şi

Cele 4 vedete pe care FCSB le va menaja cu Rapid

Video Charalambous nu a mai rezistat și a răbufnit înainte de Rapid - FCSB: ”E prea mult”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină