Marius Șumudică / Foto: Captură Digi Sport

Emil Boc a vorbit despre varianta Marius Șumudică la ”U” Cluj: ”Sunt consternat!”

articol scris de Digi Sport
03.08.2023, 17:02
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

Marius Șumudică (52 de ani) este liber de contract după despărțirea de Al Raed, iar antrenorul își caută o nouă echipă. Antrenorul s-a aflat pe listele Rapidului și Universității Craiova, însă în cele din urmă cele două cluburi i-au numit pe Cristiano Bergodi (58 de ani), respectiv Laurențiu Reghecampf (47 de ani).

În ultimele zile, s-a vehiculat că Marius Șumudică ar fi fost contactat de Emil Boc, primarul orașului Cluj, pentru a-i lua locul lui Toni Petrea pe banca echipei.

Emil Boc: ”Am respect pentru Șumudică, dar 'U' are antrenor!”

În direct la Digi Sport, ”Șumi” a negat vehement că a discutat cu cineva de la ”U” Cluj, iar afirmația tehnicianului a fost întărită și de declarațiile primarului Clujului, Emil Boc.

Sunt consternat. Eu am cerut celor din club să mă informeze măcar cu un minut înainte de orice lucru pe care îl fac. O spun cu toată sinceritatea, Universitatea Cluj are antrenor, îl are pe Toni Petrea. E un antrenor bun, performant. Cine putea să creadă că mergi la Craiova și îi bați pe teren propriu? A fost o mobilizare de excepție sub conducerea sa.

Nu știu să fiu intervenit vreun eveniment de altă natură. Vom avea ședință de Consiliu Local și îl voi întreba pe președintele Radu Constantea. Universitatea are stabilitate, are antrenor, are susținerea orașului. Îi așteptăm pe băieți să vină de la Mediaș cu trei puncte pentru că au demonstrat că se poate. Restul e cancan.

Am respect pentru Șumudică, dar nu am avut nicio idee în această direcție sau vreo discuție. Fiecare își caută locul pe această piață. Repet, ’U’ are un antrenor pe care îl cunosc, e un om serios, profesionist, a demonstrat și la FCSB.

Aici are independență totală, are stabilitate financiară, un climat stabil al orașului și un brand fantastic al orașului în spatele său. Știu că e greu să fim în play-off, dar ar trebui să fim într-o zonă confortabilă pe care să putem construi.

Până când clubul nu scoate un cuvânt, lumea trebuie să știe că avem antrenor. Clubul nu are vreun motiv să scoată vreun cuvânt. Avem antrenor, avem echipă, avem totul în regulă”, a declarat Emil Boc, conform stiridecluj.ro.

Marius Șumudică neagă discuțiile cu ”U” Cluj

Prezent la Digi Sport Special, Marius Șumudică a auzit zvonurile potrivit cărora s-a înțeles cu ”U” Cluj și că este ”în proporție de 99%” noul antrenor al ardelenilor, dar a negat.

Antrenorul susține că nici nu a discutat cu cineva de la ”U” Cluj.

Hai să punem punct speculațiilor. Eu am vorbit cu domnul Boc o singură dată în viața mea. Nu sunt adevărate, nu m-a sunat domnul Boc.

'U' Cluj are antrenor, nu știu de ce discutăm astea. Nu m-am înțeles nici 1%, nu 99%. Nu e vorba de bani, nu am avut nicio discuție”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

Etichete: marius sumudica , emil boc , anton petrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Haos la Craiova! Ce a făcut galeria echipei, după ce oltenii au retrogradat direct în Liga 2

Andrei Nicolescu, prima reacție despre ”adevăratul” Edgar Ie. ”Cancerul spiritului dinamovist”

Mircea Rednic a rezumat în 4 cuvinte meciul Dinamo - UTA, care i-a salvat pe "Câini" de la retrogradarea directă

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Citeşte şi

Exclusiv Răbufnire în direct: ”De ce nu poate să antreneze Rapidul? Nu am nimic cu ei, dar nu știu nimic”

Mircea Rednic a ”tunat” la conferința de presă! Ce a spus despre Șumudică și Gâlcă

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”