Gigi Becali, patronul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Englezii au anunțat că Arsenal îl vrea pe Ianis Stoica, Gigi Becali a reacționat imediat

articol scris de Digi Sport
23.11.2021, 11:30
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Ianis Stoica (18 ani) se află la cel mai bun sezon al carierei și se pregătește să devină principalul produs de export al celor de la FCSB.

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui Ianis Stoica

Tânărul atacant este monitorizat încă din luna septembrie de Arsenal, scrie presa din Anglia, și, dacă va continua să joace așa, are șanse să fie transferat de trupa pregătită de Mikel Arteta.

Gigi Becali ar fi refuzat deja o ofertă de 1,5 milioane de lire sterline pentru fotbalistul care a reușit 6 goluri și două pase decisive în cele 14 partide jucate în acest sezon, în tricoul roș-albastru.

"Eu cred că voi lua mulţi bani, nu vreau să mai spun sume. El e nouar. Toţi mi-au spus, şi MM, şi Edi. M-am bucurat că e nouar, de nouari duce lipsă lumea. Nu ştiu dacă e monitorizat de Arsenal, dar e bine. Poate peste un an, doi, pot să îl ia. Dar acum Ianis nu e de vânzare.

E puternic, are fizic, are forţă. E foarte inteligent. Dacă vorbeşti cu el, nu zici că are 18 ani…zici că are 23 de ani", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ianis Stoica, atacantul lui FCSB / Foto: Sport Pictures

The Sun scrie despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica, fiul fostului internațional Pompiliu Stoica a fost lăudat și de Ilie Dumitrescu după meciul FCSB - FC Botoșani 3-1, în care a reușit un gol, iar recent a apărut informația potrivit căreia Ianis ar fi monitorizat de Arsenal.

Jucătorul de la FCSB ar fi urmărit de scouterii londonezilor din luna septembrie, iar în 2022 ar putea veni o ofertă oficială pe adresa clubului patronat de Gigi Becali.

Informația a fost publicată și de jurnaliștii britanici de la The Sun, care văd posibilă o mutare la Arsenal în anumite condiții: "Sub contract până în 2023 cu FCSB, Ianis Stoica ar fi primit în trecut o ofertă de 1,5 milioane de euro. Fotbalul este în ADN-ul familiei sale, tatăl său Pompiliu fiind fost fundaș stânga la Steaua. Capabil să joace ca atacant central sau mijlocaș ofensiv, a petrecut ultimele trei sezoane sub formă de împrumut. A revenit foarte motivat la clubul care l-a crescut și poate reuși un transfer la Arsenal dacă își va continua progresul".

Britanicii amintesc și despre performanța lui Ianis Stoica din octombrie 2017, când a marcat pentru FCSB la un meci din Cupa României cu Sănătatea Cluj (6-1): "A reușit să înscrie în Cupă când avea doar 14 ani!".

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, conform transfermarkt.com
  • 16 meciuri, șase goluri și două pase decisive a strâns atacantul la FCSB în acest sezon
  • Dunărea Călărași, Petrolul, Metaloglobus și CSM Slatina sunt echipele la care a fost împrumutat Ianis Stoica înainte de să revină la FCSB, în această vară

Etichete: arsenal , gigi becali , ianis stoica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Răsturnare de situație! Thomas Tuchel ar putea continua la Bayern Munchen și din vară: ce a spus antrenorul

Reacția lui Marco Reus, după ce a fost anunțată plecarea sa de la Borussia Dortmund: ”Am lămurit lucrurile”

Exclusiv George Copos lasă de înțeles că Mircea Lucescu vrea la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”