Gnohere nu se ferește de trecut și spune că fotbalul i-a schimbat viața

”Eram un bătăuș, adesea implicat în scandaluri între cartiere!” Fața neștiută a lui Gnohere

06.04.2018, 20:33
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Eddy Harlem Gnohere (30 de ani) a ajuns unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB, dar și din Liga 1, dar puțină lume știe că atacantul francez a avut o tinerețe tumultoasă și puțin i-a lipsit să nu o apuce pe căi greșite sau să ajungă un ”client” al poliției. Născut la Paris, fotbalistul care măsoară 185 de centrimetri și care acum cântărește 86 de kilograme, s-a destăinuit jurnaliștilor de la ”Le Monde” despre o parte mai puțin știută despre viața sa.

”Eram un bătăuş și eram adesea implicat în bătăile între cartiere. Tatăl meu a înţeles imediat pericolul la care eram expus şi, la vârsta de 12 ani, m-a trimis la centrul de juniori a lui Cannes, ca să fiu departe de oraș. A avut dreptate. Mulţi prieteni de-ai mei au ajuns la închisoare... Lucrurile ar fi putut să se încheie rău și pentru mine, dacă nu mă duceam la fotbal”, s-a destăinuit Gnohere celor de la ”Le Monde”.

”Bizonul” nu și-a găsit însă liniștea nici la Cannes. A povestit un episod care i-a făcut mult rău și din cauza căruia a avut mult timp de suferit după aceea. ”De la Cannes am fost dat afară din cauza unei bătăi care a izbucnit în centrul oraşului. Cei de la Troyes nu aveau încredere în tineri, aşa că m-am dus în Elveţia pentru 1.500 de euro pe lună. Am înscris goluri, dar niciun club din Ligue 2 nu s-a interesat de mine. Aşa că am plecat pentru 1.000 de euro pe lună la Virton, în liga a treia din Belgia, unde nivelul era mai ridicat”, a mai spus Gnohere.

FCSB - CS U Craiova, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1, se va disputa luni, 9 aprilie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Fotbalistul FCSB le-a explicat francezilor și cum a ajuns să joace în România, la Dinamo: ”Aș fi putut semna cu alt club, Petrolul Ploiești, dar președintele echipei mi-a zis că nu sunt la un nivel bun pentru a evolua acolo. Așa am ajuns la Dinamo și mai apoi la Steaua.”

Gnohere nu a renunțat la ideea de a juca pentru o națională. Dacă pentru Franța pare imposibil iar pentru România e greu de realizat, în schimb Gnohere spune că are avea mai multe șanse de a juca pentru Costa de Fildeș.

”Nu am fost niciodată chemat şi încă n-am vorbit cu niciun reprezentant al federaţiei ivoriene. Nu ştiu dacă voi avea vreodată ocazia să joc pentru ’elefanţi’. Am crezut că a marca goluri într-un campionat din Europa mi-ar permite să fiu remarcat. Îmi doresc să joc la națională, dar încep să îmi pierd speranţa”, a mai spus Gnohere.

Etichete: gnohere , gnohere steaua , gnohere fcsb , gnohere bataus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text ”U” Cluj - Dinamo 3-3, ACUM, Digi Sport 1. Meci ”nebun” pe Cluj Arena! ”Șepcile roșii” au restabilit egalitatea

Real Madrid a câștigat titlul în La Liga! ”Galacticii”, campioni după ce Barcelona a pierdut pe terenul Gironei

Video Szabolcs Kovacs l-a enervat pe Alex Chipciu, iar căpitanul de la ”U” Cluj a răbufnit pe teren

Exclusiv Florin Prunea a auzit că Niculae e OUT de la Rapid și a răbufnit

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”