Eric De Oliveira / Foto: captură Digi Sport

Eric, anunț uriaș pentru fanii celor de la Gaz Metan Mediaș: "A fost înființată o nouă echipă"

articol scris de Digi Sport
10.05.2022, 13:44
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gaz Metan Mediaș a fost depunctată în mai multe rânduri în acest sezon, astfel că a ajuns să ocupe ultimul loc în Liga 1, cu -38 de puncte.

Eric, anunț uriaș pentru fanii celor de la Gaz Metan Mediaș: "A fost înființată o nouă echipă"

Situația actuală a medieșenilor i-a făcut pe susținătorii clubului să se gândească serios la viitorul echipei, iar desființarea formației a părut cea mai plauzibilă variantă în ultima perioadă. 

Eric, unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști din istoria celor de la Gaz Metan Mediaș, a oferit ultimele informații despre situația clubului și a dezvăluit că, din informațiile sale, a fost înființată o nouă entitate, care ar urma să ducă mai departe tradiția clubului sibian.

"(n.r. despre posibilitatea ca Gaz Metan să se desființeze) Echipa se află în insolvență momentan, nu înțeleg de ce s-a scris asta. Din ce am înțeles, la club este un domn precum Răzvan Zăvăleanu la Dinamo. Nu sunt zi de zi la club, ajung din când în când, dar situația de față este de echipă retrogradată care va juca anul viitor în Liga a 2-a. Nu există nimic oficial legat de desființarea a clubului.

Cu cine să vin lângă echipă în ligile inferioare? Problema este de datorii. Trebuie bani ca să revii. Este greu, pentru că sunt datorii de plătit. Din ce-am înțeles, a fost înființată o nouă echipă, însă așteptăm și comunicatul oficial. Bineînțeles, dacă aș putea să recuperăm stema, numele, culorile clubului, m-aș alătura proiectului. Ne confruntăm cu realitatea, trebuie să trecem prin ligile inferioare, Liga a 4-a, a 3-a, pentru a reveni în prima divizie”, a spus Eric, potrivit Playsport.

Flavius Boroncoi nu și-a mai putut stăpâni lacrimile după ultimul meci acasă al lui Gaz Metan Mediaș: ”Mă doare sufletul!”

Flavius Boroncoi, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile după meciul cu Academica Clinceni, ultimul disputat pe teren propriu de către medieșeni.

Boroncoi a mărturisit că, în ciuda victoriei echipei sale, este extrem de trist pentru faptul că Gaz Metan Mediaș nu va mai exista din următorul sezon. Tehnicianul a avut un discurs emoționant și le-a transmis elevilor săi că le ține pumnii pe mai departe și speră să îi vadă în continuare în Liga 1.

Ce pot să mai zic, sunt răvășit, supărat, trist. Am plâns în vestiar, le-am mulțumit copiilor. Sunt unii copii pe care i-am luat de mici de mână și i-am adus la fotbal. Mă bucur pentru ei, sper să rămână în Liga 1. E o frustrare foarte mare. Gazul nu va mai exista. Acesta a fost ultimul joc acasă.

Mă doare sufletul și nu îmi vine să cred. Asta e viața, e o luptă continuă, trebuie să mergem mai departe și să ne vedem fiecare de drum. Pentru ei am stat, sunt cu ei în continuare. Le-am transmis că dacă au caracter, disciplină, responsabilitate și curaj, vor putea face pasul la un nivel înalt.

Asta ține de ei. Eu i-am ajutat cu ce am putut. I-am mai tras de urechi, i-am mai pupat, mă bucur mult pentru ei. Și dacă nu continuau toți, poate unii rămâneau în Liga 1. Era benefic pentru ei, era benefic pentru Mediaș. E munca multor antrenori. Din nefericire, Gazul nu mai este. Acum este târziu”, a declarat Flavius Boroncoi la finalul partidei.

Etichete: gaz metan medias , eric


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

Cel mai bun marcator străin din istoria SuperLigii a dezvăluit de ce nu a ajuns la FCSB sau Dinamo

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură