Adrian Mutu / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv ”Ești mulțumit de ce au făcut până acum?” Adrian Mutu, pus în dificultate pe tema jucătorilor ceruți la Rapid

articol scris de Digi Sport
04.05.2023, 09:07
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Rapid a obținut o victorie importantă în fața celor de la CFR Clujscor 3-1, în etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii României.

Astfel, alb-vișinii, care au acumulat 34 de puncte, s-au apropiat la un singur punct de Universitatea Craiova, echipa de pe locul patru, însă conducerea grupării speră la mai mult în anul centenarului.

Adrian Mutu: ”Toți jucătorii aduși au fost pentru că ni i-am dorit!”

Doar că în fotbalul românesc s-a spus că Adrian Mutu a obținut tot ce se putea cu actualul lot. În acest sens, jurnalistul Decebal Rădulescu l-a întrebat pe Adrian Mutu dacă este mulțumit de jucătorii pe care i-a adus la Rapid, dar care, în opinia jurnalistului, încă nu au confirmat în tricoul giuleștenilor, Florin Ștefan, Andrei Ciobanu și Valentin Costache.

Mutu a mărturisit că este mulțumit de evoluțiile celor trei, mai ales că aceștia s-au confruntat și cu accidentările. Totodată, ”Briliantul” a vorbit și despre Alexandru Ioniță, despre care a spus că este nemulțumit pentru că și-ar dori să joace mai mult.

Pe toți i-am cerut eu. Pe Florin Ștefan nu l-am avut la națională, Mirel l-a avut. Nu îl cunosc de acolo, îl știu de la Sepsi. Toți jucătorii aduși au fost pentru că ni i-am dorit. Suntem trei persoane care luăm deciziile, eu, Nico (n.red. Daniel Niculae) și Victor (n.red. Angelescu). Domnul Șucu nu se bagă în această speță. Votăm, votul majoritar decide.

Ciobanu a avut foarte mult ghinion cu accidentările încă din prima zi de antrenament. Costache a avut momente în care ne-a ajutat foarte mult, parțial a confirmat. Ciobi s-a reaccidentat, nu a avut șansa. Vine după 12 ani de Academia Hagi, s-a schimbat total paradigma pentru el, ce înseamnă constanța, Bucureștiul, Rapidul, suporterii, presiunea. Nu luasem în calcul nici Mățan accidentat, nici Ciobi, nici Costache.

Singurul care nu a fost accidentat și s-a antrenat zi de zi a fost Ștefan. Eu zic că a confirmat parțial. Să nu uităm că seria bună de la început a fost cu el pe partea stângă și Junior pe partea dreaptă. Băiatul nu are nicio vină, se antrenează foarte bine, e conectat.

Ioniță a avut șansele lui. Mie mi-a plăcut Ioniță și în prima repriză cu FCSB și în prima repriză cu CFR, dar apoi nu a mai fost meciul lui. S-a schimbat meciul, au venit peste noi, ne-au presat, aveam nevoie de altceva, de alt ritm, de prospețime, de oameni mai combativi defensiv. El e frustrat că ar vrea să joace, să dea gol. E normal, eu făceam și mai rău. Cât stă în limitele bunului simț și al respectului, eu nu am nicio problemă”, a spus Adrian Mutu la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO Adrian Mutu, despre Florin Ștefan, Andrei Ciobanu, Valentin Costache și Alex Ioniță

Video cu emisiunea Digi Sport Special la care a fost prezent Adrian Mutu, pe 3 mai 2023

Etichete: rapid , adrian mutu , alexandru ionita , valentin costache , florin stefan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Xavi, OUT? Barcelona a stabilit numele antrenorului favorit să preia echipa în 2025

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Citeşte şi

Daniel Pancu propune o ”revoluție” la Rapid: ”Asta aș face! Ce să mai pierzi?”

Verdictul specialistului: lovitura liberă din care a marcat spectaculos Borisav Burmaz ”trebuia repetată dacă nu a revenit asupra decizei”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”