Eugen Neagoe este noul antrenor al lui Dinamo

Eugen Neagoe a semnat cu Dinamo! Anunţul oficial al grupării din Ştefan cel Mare

03.06.2019, 22:34
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Dinamo s-a despărțit astăzi de Mircea Rednic, dar clubul din șoseaua Ștefan cel Mare nu va sta prea mult timp fără antrenor. Conform informațiilor Digi Sport, finanțatorul echipei, Ionuț Negoiță, a bătut palma cu antrenorul revelație din sezonul recent încheiat de Liga 1, Eugen Neagoe.

UPDATE 22:33 Dinamo a anunţat pe siteul oficial că noul antrenor al echipei va fi Eugen Neagoe.

"Noul antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare este Eugen Neagoe, a anunțat directorul general al FC Dinamo București, Bogdan Bălănescu, prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro. 

Ultima oară la conducerea tehnică a echipei Sepsi Sf. Gheorghe, cu care a reușit calificarea în play-off-ul Ligii 1 în sezonul recent încheiat, Eugen Neagoe și-a început cariera de antrenor în 2005.

Universitatea Craiova, Pandurii Tg. Jiu, Drobeta Tr. Severin, apoi Steaua, Universitatea Craiova, prima reprezentativă a României și Al-Ittihad (Arabia Saudită) ca antrenor secund, Aris Limassol, Nea Salamis (ambele din Cipru), Politehnica Iași și Sepsi Sf. Gheorghe sunt echipele pregătite de Eugen Neagoe.

Ca jucător, Eugen Neagoe a evoluat pentru Universitatea Craiova, Farul Constanța, Vasas Budapesta, Ferencvaros, Alki Larnaca, Omonia Nicosia, Veria, Dinamo București și Extensiv Craiova, marcând 35 de goluri în 165 de meciuri în prima divizie a fotbalului românesc.

Succes, Eugen Neagoe!", se arată pe siteul oficial al lui Dinamo.

  • 58 de partide a adunat Eugen Neagoe pe banca celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, din 14 noiembrie 2017 până luna trecută, pe 2 mai. Și-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, evitarea retrogradării în primul an și calificarea în play-off, anul acesta.
  • 31 de meciuri a antrenat Eugen Neagoe la Politehnica Iași, cu care a reușit menținea în prima ligă și câștigarea play-out-ului în sezonul 2016-2017.
  • 6 goluri în 12 meciuri a înscris Eugen Neagoe pentru Dinamo în sezonul competițional 1997-1998.
  • 52 de ani va împlini Eugen Neagoe peste două luni, pe 22 august.
UPDATE 21:00 Eugen Neagoe negociază de aproape două ore şi jumătate preluarea lui Dinamo. Din informaţiile Digi Sport, părţile sunt foarte aproape să bată palma.

 

UPDATE 18:40 Eugen Neagoe a ajuns la RIN, unde negociază în aceste momente cu Bogdan Bălănescu şi Vali Gheorghiţă, directorul economic al lui Dinamo. Digi Sport te va ţine la curent cu evoluţia negocierilor.

Acesta s-a despărțit înanite de încheierea play-off-ului de Sepsi și a fost aproape de a semna un contract în Grecia, la Atromitos. În cele din urmă totul a căzut, iar Neagoe este în acest moment în pole position să preia Dinamo.

Neagoe va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună și un bonus de 20.000 de euro pentru calificarea în play-off, plus un bonus de 1.000 de euro pentru fiecare victorie obținută, anunță Gazeta.

Ca jucător, Neagoe a evoluat timp de o scurtă perioadă de timp și pentru Dinamo.

Ce a declarat Eugen Neagoe despre oferta din Grecia

"Sunt ceva discuții și în țară, dar și în străinătate. Discut cu un club din Grecia, din prima ligă. Trebuia să merg azi până acolo, probabil că voi merge mâine să discutăm mai concret”, a afirmat Eugen Neagoe, la Digi Sport Matinal, în urmă cu ceva timp.

Cine este Eugen Neagoe

Eugen Neagoe și-a început cariera de antrenor în 2005, la Craiova, și a mai pregătit pe Pandurii Târgu Jiu, FC Drobeta, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași și Sepsi. Tehnicianul de 51 de ani a fost timp de o perioadă mai îndelungată secundul lui Victor Pițurcă la Steaua, Craiova, Ittihad și echipa națională a României.

Etichete: dinamo , eugen neagoe , neagoe dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Adrian Cojocaru a întrerupt Farul - Sepsi în minutul 42: scandări xenofobe din partea galeriei Farului

Live Video&Text Farul - Sepsi 0-3, ACUM, Digi Sport 1. Umilință la Ovidiu! Safranko a reușit hat-trick-ul

Scandal mare la U Cluj! Șumudică, ofertat! Sabău: ”Știu că s-a luat legătura cu el!”

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Citeşte şi

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”