Eugen Neagoe / Foto Captură Digi Sport

Video Exclusiv Eugen Neagoe, în cărți pentru preluarea celor de la U Craiova 1948! Clubul confirmă și explică despărțirea de Stoican

articol scris de Digi Sport
03.11.2021, 18:23
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

U Craiova 1948 s-a despărțit de antrenorul Flavius Stoican, miercuri, la mai puțin de o lună după ce acesta a fost instalat în funcție.

Eugen Neagoe, în cărți pentru preluarea celor de la U Craiova 1948! Clubul confirmă și explică despărțirea de Stoican

Din informațiile digisport.ro, patronul Adrian Mititelu i-a dictat din închisoare lui Flavius Stoican să-l scoată pe fundașul Bradley Diallo din echipă, însă antrenorul nu s-a conformat, acesta fiind motivul despărțirii.

Marcel Pușcaș, președintele celor de la U Craiova 1948, a confirmat că au existat neînțelegeri între patron și antrenor, însă nu a dorit să intre în detalii.

"Motivele sunt cele stabilite în înțelegerea dintre patron și antrenorul Flavius Stoican. Erau niște înțelegeri pe care părțile și le-au asumat. Nu cunosc datele contractului și ce scria în contract. Ceea ce știu e că părțile s-au înțeles într-un anumit fel. (n.r - despre zvonurile privind echipa dorită de Mititelu) E foarte grea comunicarea cu patronul, dar am stat de vorbă cu Flavius Stoican înaintea meciului cu Rapid și am vorbit vreo 20 de minute despre ceea ce urmează să se întâmple. În mare parte, rezultatul spune că s-au respectat niște lucruri în teren. Un 0-0 contra Rapidului nu e la îndemână. Nu știu care a fost discuția dintre patron și antrenor.

Pot să comentez că rezultatele cu Flavius Stoican n-au fost foarte rele, nici foarte bune. Acum depinde cum privim lucrurile, dar poate că patronul a considerat că poate este loc și de mai bine. Când faci un contract, îți asumi niște lucruri. Dacă așa au hotărât patronul și Flavius Stoican... oricum, Flavius avea contract până la finalul anului", a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport Special.

  • 4 meciuri a strâns Stoican la U Craiova 1948, înregistrând o victorie, o remiză și două înfrângeri

Pușcaș a confirmat că Eugen Neagoe este un candidat pentru banca celor de la U Craiova 1948, însă există și alte variante din România. Neagoe (54 de ani) este liber de contract din luna mai, după de ce s-a despărțit de Astra Giurgiu.

"Suntem într-o fază de interimat pentru acest meci cu Sepsi, după care urmează două săptămâni de pauză și vom vedea în intervalul ăsta de timp ce se stabilește. Vor sta pe bancă Bobi Verdeș, Vasilică și Dorel Stoica. Acest meci îl vom trece în această formulă, apoi vom stabili ce urmează.

Eugen Neagoe este și el o variantă și mai sunt vreo 3-4 variante. Nu este vorba de antrenor străin, deocamdată", a mai spus Pușcaș.

VIDEO Marcel Pușcaș, despre demiterea lui Flavius Stoican

Etichete: liga 1 , adrian mititelu , flavius stoican , eugen neagoe , marcel puscas , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dinamo - Csikszereda 2-0. ”Câinii”, la un pas de salvarea de la retrogradare după ”dubla” lui Dennis Politic

Ce au încercat să facă suporterii Csikszeredei la meciul cu Dinamo și cum a reacționat presa maghiară

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Citeşte şi

”Răzvan Lucescu a mai răpus un mit”. Fostul conducător din SuperLiga, impresionat de performanța românului

Exclusiv Andrei Cristea reclamă debandada de la FCU Craiova: ”Sunt multe discuții de abordat”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”