Eugen Neagoe, antrenorul Astrei / Foto: Sport Pictures

Eugen Neagoe, ironii către adversar și critici pentru arbitru, după 1-1 cu Botoșani: ”Știam că-i echipă ofensivă”

articol scris de Digi Sport
18.03.2021, 19:47
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Astra Giurgiu a remizat, scor 1-1, cu FC Botoșani, rezultat considerat nedrept de Eugen Neagoe.

Antrenorul giurgiuvenilor a transmis, la interviul de după joc, că echipa sa merita victoria, ținând cont de numărul ocaziilor, și a ”înțepat” adversarul, pe care ”nu l-a văzut”, deși FC Botoșani are reputația unei echipe ofensive.

VIDEO cu rezumatul meciului Astra - FC Botoșani 1-1:

Eugen Neagoe, după 1-1 cu FC Botoșani

Cred că ați văzut, a văzut toată lumea, a fost o singură echipă pe teren, am dominat de la un capăt la altul și s-a terminat egal. Știam că Botoșaniul este o echipă ofensivă, dar în seara asta n-am văzut-o.

În repriza a doua au trecut sporadic centrul terenului. Meritam să câștigăm. A fost un efort fantastic, pe acest teren”, a declarat Eugen Neagoe.

În plus, Eugen Neagoe susține că Astra trebuia să beneficieze și de o lovitură de la 11 metri, în minutul 86, la un duel dintre Ulrich Mekele și Mihai Răduț, fapt confirmat de Ion Crăciunescu, prezent în studioul Digi Sport după meci.

Am înțeles de la Ion Crăciunescu că am avut penalty clar, așa am văzut și eu de pe bancă, dar nu ni s-a dat. Nu am avut nicio discuție cu Marius Croitoru”, a declarat Eugen Neagoe.

VIDEO cu faza la care Astra a cerut penalty în meciul cu FC Botoșani:

După remiza cu FC Botoșani, Astra este pe locul șapte în Liga 1, cu 36 de puncte, unul în spatele celor de la Academica Clinceni, care ocupă, cu un meci mai puțin disputat, ultima poziție de play-off, obiectivul declarat al giurgiuvenilor.

În ultimele două runde ale sezonului regular, care se vor disputa după pauza pentru meciurile echipelor naționale, Astra Giurgiu va întâlni Gaz Metan Mediaș și UTA Arad.

Etichete: eugen neagoe , arbitraje liga 1 , astra fc botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Eugen Neagoe, întrebat despre revenirea la Universitatea Craiova: cum a reacționat antrenorul

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale