Eugen Neagoe / Foto: Sport Pictures

Eugen Neagoe jubilează după victoria Universității Craiova cu CFR Cluj: ”Cred că mai puteam marca!”

articol scris de Digi Sport
11.02.2023, 23:06
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la CFR Cluj în etapa cu numărul 25 din Liga 1.

În urma acestui rezultat, oltenii sunt pe locul cinci în clasament, cu 44 de puncte, la egalitate cu FCSB.

Eugen Neagoe, mulțumit după victoria Universității Craiova: ”Cred că mai puteam marca!”

Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit de evoluția Universității Craiova la meciul cu CFR Cluj. Antrenorul formației din Bănie a mărturisit că echipa a dat dovadă de o agresiune și de o atitudine care le-a lipsit oltenilor până acum.

Chiar dacă oltenii au răpus campioana CFR Cluj, Eugen Neagoe este de părere că, deocamdată, Universitatea Craiova nu a realizat nimic, iar oltenii trebuie să continue să joace cu aceeași determinare și mai departe.

În ceea ce privește formula de start, Neagoe a transmis că dispune de un lot numeros, astfel că a avut de luat niște decizii importante înaintea meciului.

Au meritat. Au făcut un joc bun. Am fost foarte mulțumit. Am început jocul cu o atitudine și o agresiune pe care nu am avut-o cu Botoșani și Farul Constanța. Am făcut și multe schimbări. Băieții au înțeles, chiar dacă am jucat împotriva unei echipe puternice. Cred că mai puteam marca.

Nu trebuie să mă felicit. Băieții merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren am lucrat. Crețu și Nistor sunt doi jucători valoroși. În această seară am ales să începem cu alți jucători. Toți merită felicitări, inclusiv cei care nu au intrat.

Nu am realizat nimic, e o victorie importantă, dar trebuie să rămânem la fel de concentrați. Dacă vom juca așa și la meciurile următoare nu vom avea probleme. Asta ne-a lipsit.

Încerc să folosesc cei mai în formă jucători, cei care se pregătesc cel mai bine. Asta a fost alegerea mea. Avem un lot numeros. Nu putem juca cu șase fundași centrali. Când nu primești gol, deși au mai fost mici greșeli, sunt mulțumit. Linia de fund nu a jucat niciodată în această formulă. Sunt jucători de echipă națională, cu experiență. A fost ușor să mă hotărăsc în alcătuirea liniei de fund.

Popescu nu a fost al treilea portar. A fost rezervă la primele două jocuri. Nu am considerat că e al treilea portar. Le-am zis că sunt valoroși și că nu știu care va fi titlular. Azi a fost Popescu. Sper să aibă evoluții bune și atunci va rămâne în poartă.

Ivan merită felicitari. A marcat două goluri, cred că putea să mai înscrie. Astăzi dimineață am avut antrenament, la 11:30. Este meritul lor, a avut o execuție foarte bună, Cîmpanu a pasat foarte bine. Nu aș fi vrut să spun lucru ăsta, dar dacă el v-a spus...

Sper ca Ișfan să ajungă cât mai rapid la cea mai bună formă, cum a fost la FC Argeș. Îmi doresc să fie foarte bine fizic, să ajute echipa. Poate juca în mai multe poziții. Am jucat cu patru jucători sub 21 de ani. Pe parcurs a mai intrat și Sala. Am ales între Sala și Danciu, doi mijlocași. Cîmpanu avea ceva probleme și am introdus copiii”, a spus Eugen Neagoe.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-0

Etichete: cfr cluj , universitatea craiova , eugen neagoe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

La doar câteva ore de la revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu le-a transmis un avertisment jucătorilor

Foto ”De ce aveți nevoie de 6 bodyguarzi ca să vă escorteze?”. Reacția lui Dan Șucu

Anunțul făcut de tatăl lui Kylian Mbappe despre starul de la PSG

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Citeşte şi

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep va juca la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”