Eugen Neagoe / Foto: Sport Pictures

Eugen Neagoe: ”Sunt convins că Universitatea Craiova are mai mulți suporteri decât Rapid”

articol scris de Digi Sport
15.04.2023, 16:21
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova joacă împotriva Rapidului, duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, în etapa a patra a play-off-ului SuperLigii. Meciul poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Înaintea meciului direct din play-off, Universitatea Craiova se află pe locul patru în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul al cincilea, cu 28 de puncte.

Eugen Neagoe: ”Vom vedea care vom fi mai inspirați”

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul Universității Craiova, a prefațat duelul cu Rapid din play-off. Acesta se așteaptă ca gruparea olteană să aibă parte de o suținerea numeroasă la meciul contra giuleștenilor.

Este un derby dacă ne gândim și la istorie. Sunt două echipe cu suporteri, formații foarte frumoase ale campionatului nostru. Eu nu doar cred, sunt convins că Universitatea Craiova are mai mulți suporteri decât Rapid. Rapid este o echipă frumoasă, cu suporteri și în momentul când joacă acasă este susținută de tot stadionul.

Suporterii au fost foarte importanți la Craiova și nu doar aici, ci și în jocurile de la deplasare. Mi-aș fi dorit ca acest joc să conteze foarte mult pentru primul loc, deși contează în acest moment pentru că nu este nimic pierdut. Credem în valoarea echipei și ne dorim să urcăm în clasament, sunt convins că își doresc și cei de la Rapid.

Vom vedea care vom fi mai inspirați, mi-aș dori ca echipa noastră și jucătorii noștri să fie mai inspirați de la ultimul joc. Am pierdut obiectivul la Constanța, nici jocul nu a fost ce ne-am dorit noi, chiar dacă veneam după două jocuri bune cu CFR Cluj și FCSB.

Înaintea antrenamentului de astăzi suntem mai bine, cred că revine Vlad Screciu și sper să fie ok, astăzi și mâine. Nu ne vom putea baza pe Bancu, Vătăjelu și Ișfan. Rapid este o echipă solidă, cu jucători valoroși și experiență foarte mare, care au trecut și pe la echipa națională.

Sunt o echipă organizată (n.r. Rapid), care se închide destul de bine. Nu a fost o echipă care să facă un joc ofensiv formidabil, cu un pressing susținut și care iese foarte mult peste adversar, a fost o echipă care, din punctul meu de vedere, a jucat foarte închis. Au evoluat foarte bine, probabil asta le-a cerut și Adi Mutu.

Am fost dezamăgiți după acel rezultat de la Constanța, am trecut peste și s-au pregătit bine (n.r. jucătorii săi). A fost o dezămăgire destul de mare și în cadrul lotului, dar sunt conștienți de valoarea lor și sunt convins că duminică vom arată mult mai bine.

Nu aș vrea să închei înainte să fac un apel către suporterii noștri. Mi-aș dori să fim în număr cât mai mare, să umplem stadionul și să fie convinși că vom face tot ceea ce depinde de noi în primul rând să îi mulțumim și să le urăm 'Paște fericit' tuturor și celor care nu vor ajunge la stadion.

M-aș bucura enorm să sărbătorim după joc, chiar dacă este o zi importantă. Să fie alături de noi și să sărbătorim victoria, implicit cele trei puncte câștigate”, a spus Eugen Neagoe, la conferința de presă.

Clasamentul din play-off

Etichete: eugen neagoe , etapa 4 play-off , clasament play-off , universitatea craiova rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

”Cum e să te bați doar pentru locul 2?” Răspunsul lui Xavi, după Almeria - Barcelona 0-2

Veste bună pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB! Jucătorul s-a operat și a început recuperarea

Ratează EURO 2024: jucătorul de la Real Madrid, indisponibil

Citeşte şi

Tensiune după Farul - Sepsi! Conducerea oaspeților nu s-a ferit de cuvinte: ”E foarte urât ce s-a întâmplat”

Decizia luată la Rapid, după înfrângerea cu Universitatea Craiova

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”